Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Hem Underhåll >> Content

Hur att rengöra en Seat Cushion Det är inte Maskintvättbar

Täckt med ömtåliga tyg , eller för stort eller skrymmande för att passa in i en tvättmaskin , de flesta sittdynor kräver handrengöring . Från bilar och båtar till vardagsrum och utemöbler , kommer sittdynor som får en stor andel av trafiken så småningom sluta med fläckar eller lukter . Beroende på vilken typ av täcka de flesta sittdynor som inte tvättas i maskin lätt rengöras med vanliga rengöringsmedel products.Things Du behöver
Stiff borste
Spoon
Papper handduk
plast mat wrap
Vikt
Spray - på mattan renare
Dammsugare
Visa fler Instruktioner
1

borsta lös smuts och matrester från kudden med en hård borste . Skrapa försiktigt täckt matrester kudden med kanten av en sked .
2

Placera en mycket fuktig pappershandduk över färgade eller fläckiga områden . Täck pappershanddukmed en bit plast mat wrap och vikt wrap och handduk med ett tungt föremål , till exempel en bok eller stek lön . Låt handduken stå på plats i 15 minuter och sedan försiktigt skrapa den fuktade området med sked .

3

Förbehandla eventuella fläckar med en spray -on matta renare godkänd för tyger som är inte tvättas i maskin . Låt renare att stå enligt produkt riktningar . Ta bort mattan renare från de behandlade fläckar med penseln .
4

Täck hela kudden med mattan renare och låt renare att stå . Ta ut renare från kudden med en dammsugare . Pensla kudden med hård borste för att ta bort eventuella matta renare . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/home-maintenance/1012073641.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.