Storlek på ett hörn Dusch

Ett ​​hörn dusch installeras precis i hörnet av ditt badrum , eller ett annat rum med rätt VVS för en duschkabin . Denna typ av dusch är idealisk för små utrymmen , eftersom hörndusch inte tar upp en hel vägg . Om du behöver för att spara utrymme , är ett hörn duschkabin nog rätt val , och det finns en storlek för dina behov . Liten duschhörn

extra små badrum i bostäder med mycket begränsat utrymme , en liten hörndusch systemet är idealiskt och ofta en nödvändighet . De minsta duschkabiner finns i storlekar mindre än 3 meter i kvadrat . Vissa enheter är 32 inches torget och erbjuder användaren bara tillräckligt med utrymme att vända i duschen och inte mycket mer . Genom att använda denna typ av duschkabin kommer att spara utrymme , men det kanske inte ger den bästa användarupplevelsen .

Medelstora duschhörn

annat alternativ för de områden där en lite mer utrymme är tillgängligt , en mellanstorlek dusch är i allmänhet ett bättre val . Dessa enheter varierar från 36 till 42 inches kvadrat . Det finns extra rum med dusch i dessa bås , samtidigt begränsa utrymmet effekt i rummet . Eftersom duschen är i hörnet , ska du bara använda en del av var och en anslutande väggen där duschen är placerad . Om du också har ett badkar i rummet , är det medelstora dusch ofta ett bra alternativ .

Stora Duschar

Större duschar räckvidd upp till 72 inches kvadrat . Det finns gott om plats för nästan alla situationer . Det erbjuder 6 fulla fötter utrymme i någon riktning så att användaren bekvämt kan duscha utan att knacka mot väggarna . En skur av denna storlek är ofta placerade i badrum där det enda apparat är en dusch och toalett , eftersom dusch tar upp massor av utrymme . Dessa duschhörn upptar fortfarande ett begränsat utrymme för att de passar in i ett hörn .
Ytterligare överväganden
p Om du verkligen behöver för att spara utrymme , överväga ett hörn duschkabin byggd för platsbesparande . Hörn bås som erbjuder en neo - vinkel - eller ett diagonalt hörn där användaren går in i duschen - tar upp mindre ytor . I detta fall betyder i hörnet av dusch inte sträcka sig in i mitten av rummet . Därför kommer duschen passar på väggen mitt emot toaletten eller badrumsskåp och handfat , utan inkräktar på det utrymme som krävs för att använda dessa apparater . Addera