Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Värme & Kyla reparation >> Content

Hur man installerar en Duct Turning Vane

Ett ​​hem värme ett kylsystem har två uppsättningar av kanal - arbetet . Väl inställd fördelar den konditionerade luften runt byggnaden , medan det andra bringar luften tillbaka till ugnen . Formen och jämnhet av kanalerna direkt påverkar effektiviteten av värmesystemet. När trummorna slår hörnor de ibland ta 90 - graders svängar . För att förbättra effektiviteten hos ugnen bör dessa varv vara rundade för att böja luften runt corner.Things du behöver
måttband
Turning skoveln
Tin snips
Mallet
Borra < br > Själv tejpning skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Mät insidan av kanalen från utsidan hörnet på insidan hörnet med ett måttband . Mät höjden på insidan av kanalen .
2

Mät och markera två monteringsskenor på insidan hörnet till ytterhörn längd . Klipp längs denna linje med tenn skärmklipp . Räkna antalet slots på montageskenor för att vrida vingarna . Addera 3

Mät och markera vänd vingarna för den inre höjden på kanalen . Klipp längs dessa markeringar med tenn snips . Upprepa processen för det antal vänd lameller som du behöver .
4

Lägg skenan på en arbetsbänk och placerar en vänd vinge i ett fack . Knacka på toppen av vingen med en hammare för att fästa den vid skenan . Upprepa detta steg för att montera alla vingarna till botten järnväg.
5

Rikta den övre skenan ovanpå vingarna kö lamellerna med monteringsspåren . Hammer topplattan ner i skovlarna tills de låses samman .
6

Sätt den monterade lamellen i kanalen - arbete att anpassa en sida i utanför corned och den andra sidan med det inre hörnet. Vingarna bör kurvan i riktning mot den böj .
7

Borra ett själv tejpning skruv var 2 till 3 inches via toppen och botten av kanalen och in i vänd skoveln.
< br > Addera
från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1012073244.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.