Hur man fixar de Chimes på en nyckeldragare klocka

Flytta en nyckeldragare klocka från en plats till en annan kan orsaka din klocka klockspel för att komma ur synk med händerna på klockan . Det kan också orsaka ringklockans toner för att börja låta platt eller kor. Du kan fixa klockan så klockspel ljud på rätt timme , kvart och en halv timme , så - väl som fixa telegongsignaler genom att göra mindre justeringar av clockworks.Things Du behöver
Tänger
Needle - tång
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
chiming timme Felaktigt
1

Ta bort muttern som håller händerna för ansiktet på klockan genom att vrida det moturs med tång .
2

Dra minutvisaren från klockan noggrant . Addera 3

Sätt tillbaka den på framsidan av klockan pekar på 12:00 , om klockan chiming på timmar , men minutvisaren pekar på 6:00 timme när det börjar sina klockspel .
chiming Tidig eller sen
4

Ta bort den lilla muttern som håller minut och timme händer i ansiktet av klockan . Ta del av var minutvisaren på framsidan av klockan . Dra försiktigt minutvisaren av klockan .
5

Vänd på minutvisaren för att se den lilla bussningen runt hålet på baksidan av handen . Håll bussningen med vass tång .
6

Håll minutvisaren som om det fortfarande var på klockan med bussningen pekar bort från dig . Något flytta handen medsols om klockan är chiming tidigt eller moturs om klockan är chiming sent medan du håller bussningen stabil .
7

tillbaka minutvisaren på urtavlan på den plats som det var i tidigare att ta bort det från klockan . Sätt tillbaka muttern för att hålla händerna på klockan .
8

Vänta på klockan att klämta på kvartal - eller halvtimme . Upprepa justeringen till minutvisaren om klockan chimes fortfarande tidigt eller sent .
Fel Tone
9

Öppna ryggen eller på sidan av klockan för att komma åt chimes och klämta hammare . Beroende på tillverkaren av klockan , kan den sidan eller baksidan av din klocka hållas med skruvar eller flikar .
10

Mät avståndet mellan hammaren och klockspel polen eller klocka . Varje hammare ska vila exakt 1/8-tums bort från ringklockan för att skapa den rätta tonen . Justera endast de hammare vars mätning är felaktig .
11

Bend mitten av hammar armarna framåt eller bakåt med fingrarna för att försiktigt justera hammaren tills hammare är 1/8-tums ifrån ringklockan . Detta kommer att återställa ringklockan till sin rätta tonen . Addera