Så att ansluta sig en torktumlare

lätt Hook - up av en torktumlare . Med några grundläggande handverktyg och en assistent för att hjälpa till att flytta torken , kan hook - up vara klar på mindre än en timme . Det finns två typer av torktumlare, gas och el . Dessa riktningar antar hook - up av en gas kläder dryer.Things du behöver
Wrench
nivå
Skruvmejsel ( för avgasslang installation )
Visa fler Instruktioner
1

Placera tork ungefär i önskat läge . Ta bort alla bultar placerade för att säkra den inre trumman under transport . Gasledningen bör stängas vid avstängningsventil.
2

hjälp av en nivå , justera fötterna tills tumlaren sitter nivå . En person bör tips tork upp medan de övriga skruvarna fötterna in eller ut efter behov . Addera 3

Fäst avgasslangenefter tillverkarens anvisningar . Om möjligt, kör den genom ett fönster på utsidan . Om detta inte är möjligt , kör slangen borta från apparaten och installera ett filterlockgodkänd för inomhusbruk .
4

ordentligt ansluta torken till gasledningen med en flexibel metallslang godkänd för gas linjer. Dra åt varje ände och sedan dra åt med en skiftnyckel .
5

Blanda en lösning av tvål och vatten , och tillämpa den på anslutningarna gas linjer. Vänd försiktigt på gasen vid cut off och titta på tvållösning för bubblor att visas . Bubblor indikerar att gas läcker från anslutningen .
6

Stäng av gasen och dra åt anslutningarna vid behov. Åter tvål och testa anslutningarna .
7

Anslut torktumlaren till vägguttagetnär gasledningen är säker . Installationen är klar . Addera