Hur gör jag Vinterförbereder min naturgas Well

? Naturgas brunnar arbeta under högt tryck och sannolikt inte kommer att fazed av en förändring i temperatur . Den del av den brunn som skall behandlas och " winterized " är toppen. Slangarna och borrhålet måste värmas om du är i en särskilt kall yta för att hålla systemet från täpps till . Över kylning av naturgas i ledningarna kan orsaka en träsko som bygger trycket , vilket kan orsaka en punktering . Detta är vad du behöver
Isolering
Sopsäckar
Silvertejp
Uppvärmda remsor
Visa fler Instruktioner
1

Linda borrhålet med skumisolering . Det passar inte exakt runt beslag , men göra det så tätt som möjligt utan att skada integriteten för anslutningarna .
2

Använd soppåsar för att säkra skummet på plats och skydda den från fukt . Addera 3

Linda soppåsar med tejp för att hålla skummet och väskor säkert på plats och tillsammans . Detta hjälper till att täta kopplingen från fukt .
4

Kör en remsa av värmetejp ner och runt alla exponerade rörsystem . Detta hjälper till att hålla rören precis ovanför frys ; den inte för stark värme .
5

Linda rören med svart rörsystem skum . Den har en liten skåra i mitten så att den kan köras över rörledningar . Den finns i olika storlekar ; välj det som passar tätt på din rörsystem . Addera