Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Golv Reparationer >> Content

Hur till Sätta fast Brända fläckar på en matta

A tappade cigarett , cigarr eller tappa en match när den är tänd kan orsaka en ful bränna på din matta . Det brända området märks varje gång du går in i rummet . Reparera en bränna hål i mattor är egentligen en enkel process , och gör det möjligt att se ut som resten av golvet . Det kräver inte tjänster av en matta professionell och tar lite tid om du använder rätt verktyg . Detta är vad du behöver
liten , vass sax
skursvamp
Vacuum : äldre handduk eller bit plywood
Mattskrot
Dricksglas eller annat föremål som du kan använda för en mall
Brukskniv
Stark tejp
matta sömmen lim eller dubbelhäftande matta tejp
Visa fler Instruktioner
Cutting de Brann Fibrer
1

Cut mattfibrerna som förbränns med hjälp av ett par av en liten sax . Hårklippningsmaskiner och vassa saxar fungerar bra . Det är endast nödvändigt att skära av tips om det bara är en yta brännskada .
2

Gnid en skursvamp över de skurna fibrerna att fluffa upp dem . Addera 3 < p > Vacuum över området för att ta bort rester från de skurna fibrerna .
Patcha brända området
4

Vik en gammal handduk och placera den på arbetsytan . Ett annat alternativ är att använda en bit av gamla plywood . Detta förhindrar att brukskniv från repning eller skärning av en gouge i den.
5

Ställ mattan skrot ovanpå handduk eller plywood.
6

Placera ett dricksglas eller annat föremål som kan användas som en mall över det brända området för att säkerställa plåstret omfattar hela området. Lämna minst en tum eller två runt det brända området för lappen . Det är lättare att arbeta med en 3 - . Till 6 -tums patch än en som är mindre
7

Ställ dricksglas eller annat föremål upp och ned på mattan skrot och skära runt den med den brukskniv .
8

Placera lapp över det brända området på din matta .
9

tejpa lapp över det skadade mattan med stark tejp .
< br > 10

Skär runt plåstret i den brända mattan .
11

Ta bort den brända delen av mattor och sätta det nya plåstret ner i den för att se till att den passar ordentligt . Lyft upp den och vända den upp och ner .
12

Applicera en matta söm lim på ytterkanterna av plåstret och i mitten . Ställ ner den på golvet med den självhäftande sidan nedåt och tryck på mattan plåstret ordentligt med fingrarna . Ett annat alternativ är att använda dubbelhäftande matta tejp på golvet och tryck sedan på plåstret på plats .
13

Vakuum över området när mattan torkar , enligt mattan söm självhäftande instruktioner . Om du använder den dubbelhäftande matta tejp , kan du dammsuga området direkt. Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1012071498.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.