Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Golv Reparationer >> Content

Orsaker till Warped Golv

Är ditt trägolv slapp eller utbuktning ? Detta kan vara ett tecken på att träet är skev. Skevhet i trägolv kan vara resultatet av ett mer allvarligt problem under golv . Om du upptäcker att du har skev trägolv , måste du hitta orsaken och vidta åtgärder för att bli av med källan till problemet . När källan tas om hand , kan det skeva golv repareras . Utbilda dig själv om orsakerna till skeva golv och fastställande av dem kan leda till attraktiva och långvariga golv . Typer

Det är normalt för trägolv att expandera och krympa under perioder med hög luftfuktighet . Små mellanrum mellan plankorna är normala . Buckling och koppning finns två typer av mycket vanliga skevhet i trägolv . Buckling inträffar när virket kommer bort från det underliggande golvet. En kupade golv ser mer ut som en tvättbräda , där trä planka stiger på kanterna och sänkor i centrum . Slapp trägolv eller skeva golv, är den typen som lutar ner i mitten . Sagging är den allvarligaste av de typer av trägolv skevhet. Det inträffar när det finns vatten under golvet .
Orsaker

Fukt är den vanligaste orsaken till skevhet . Vatten absorberas genom tjockleken på träet , vilket gör att den böjs eller sag . Fukt orsakar plankorna att expandera och krympa . Viss fuktighet är bra , eftersom torr luft gör att träet att spricka . För mycket fukt gör att brädorna böjs. En annan orsak är när vatten finns kvar på trägolv , vilket leder till skevhet . För mycket vatten som används vid moppning eller ett spill kvar för länge absorberar in i träet och orsaka skevhet . En läcka under diskbänken , i diskmaskinen eller i en ismaskin är ökända för att orsaka skevhet i trä köksgolv. Fukt få på undergolvet , en fuktig källare eller en fuktig krypgrunden kan lämna trägolv hängande eller buckling . Vatten dränering mot huset istället för bort i landskapsarkitektur kan läcka in i hemmet och orsaka trägolv till varp .
Förebyggande

bästa förebyggande är att hålla fukten under kontroll i ditt hem . Detta kan göras genom att använda en luftfuktare eller en avfuktare , beroende på vilken typ av fukt problemet du står inför . Luftfuktare kan hjälpa till att hålla trägolv torkar ut under torra månader genom att lägga välbehövlig fukt . En avfuktare tar bort överflödig fukt orsakad av hög luftfuktighet , läckage eller spill . Rengöring av golv med ett vakuum istället för våt - moppning kommer också att bidra till att förhindra skevhet.
Cure

Fix eventuella läckor så snabbt som möjligt för att undvika rinningar. Använd luftfuktare eller avfuktare för att hålla fukten på en optimal halt . Fans som inrättats runt en våt område kommer att påskynda torkningen. Omklassificering någon landskaps så marken sluttar bort från grunden . Kontakta personal att reparera buckling eller koppning . Den trägolv och undergolvet måste anbringas på nytt eller slipas plant och lackeras . En finish på golvet kommer att hindra fukt från att absorbera in i träet från spill . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/floor-repairs/1012071215.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.