Hur man byter matta med syra Fläckar

Villaägare med oturen att syra - färgade mattor kommer att ha något annat val än att byta ut golvbeläggningen . Medan ersätta en syra - färgade mattan är inte svårt , kommer det att vara tidskrävande , med mellan en halv dag till en hel helg , beroende på storleken på utrymmet . Även om detta kan verka som ett jobb bara en professionell installatör kan åstadkomma , kan du byta ut mattan själv . Med hjälp av en familjemedlem eller vän , kommer jobbet att vara easier.Things Du behöver
Gummihandskar
vass tång
Bleach
Mop
Bucket
Fans
Vadde
Brukskniv
Måttband
Matta
knä kicker
Matta tucker
Visa fler Instruktioner
1

Rensa ut i rummet och lämnar ingenting på syra färgade mattan .
2

Ta på gummihandskar och gå till hörnet längst bort från farstun . Ta tag i hörnet av den gamla mattan med hjälp av vass tång och dra upp och bort please remsor . Addera 3

Rulla upp den gamla mattan och bära den ut ur rummet för att göra sig av med den . Rulla ihop den gamla stoppning och kassera det också.
4

Rengör underlaget med hjälp av blekmedel , tillsammans med en mopp och hink . Detta kommer att ta bort eventuella lukter orsakade av sällskapsdjur fläckar samt neutralisera syran , om den läckte igenom . Placera fläktar i rummet och låta undergolvet lufttorka .
5

Kavla ut ny stoppning i rummet , innanför please remsor . Klipp bort överflödigt med en mattkniv .
6

Mät storleken på rummet . Mät och skär mattan på en uppfart eller på en parkeringsplats med hjälp av en linjal och brukskniv . Klipp inte mattan till den exakta längden och bredden på rummet ; Lämna några inches på varje sida .
7

Rulla ihop den nya mattan och bära den in i rummet . Rulla ut mattan över underlaget och sträcka ut den över please remsor på tre sidor av rummet . Lämna en sida av tråckla.
8

Sträck mattan sträckt med hjälp av ett knä kicker för att göra den platt mot golvet . Dra den över please band på den fria sidan och stoppa in den mellan mattan häftning och väggen med en matta tucker .
9

Klipp bort överflödig matta längs kanterna med hjälp av en mattkniv för att avsluta mattan ersättare . Addera