Saker som kan Scuff Pergo Flooring

Pergo golv är ett varumärke av laminat som ser ut som hårda , men är billigare . Även om det är relativt lätt att underhålla , kan vardagsföremål scuff golvet med tiden . Högtrafikerade områden är mer mottagliga för skav . Att veta vad som orsakar dessa märken kan begränsa antalet markeringar på Pergo golv och hålla det rent och blankt år framöver . Barn

Även Pergo golv är barnvänligt , det är fortfarande utsatta för olyckor . Leksaker som barn leker med , till exempel hårda leksaker , bilar och kritor , tenderar att lämna skavmärken bakom när de dras eller släpps på golvet . För att undvika märken , placera ett område matta eller gummigolv på lekplatser . För att ta bort befintliga skrapmärken , lägga en klick acetat eller hushålls lösningsmedel till en mjuk trasa och torka försiktigt bort märket .

Möbler

möbler , såsom bord och stolsben , kan scuff Pergo golv . Detta händer oftast när du drar möbler över golvet eller när de av misstag glider på sin plats . För att förhindra skrapmärken i dina möbler , placera ett område matta under varje stycke eller fästa golvlinjeri varje ben . För att ta bort skrapmärken från möbler , försiktigt dra en vit stickad tröja eller magiskt suddgummi över märket tills det är borta .