Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Hur Fil ett katastrofkravetmed FEMA

FEMA har gjort en hel del förändringar och förbättringar under de senaste åren . De förnyade ansträngningar FEMA göra lämna in en katastrof påstående lätt , vilket är användbart under stressåterhämtningsperiodenefter en katastrof .
Vad du behöver
tillgång till internet, telefon eller lokal larmcentral
foto -ID
elräkning att använda som bevis på uppehållstillstånd
försäkringsbolag informations
Instruktioner
1

Kontakta FEMA genast att lämna din ansökan.
Ansök online på www.fema.gov , klicka på & quot; Online Privat Assistance Center & quot ; länk
eller telefon 1-800-621 - FEMA ( 3362 )
* Om du hör /tal nedsatt samtal 1-800-462-7585
2

Var beredd på att ge FEMA med följande:
-SOCIAL personnummer
-Uppgifter av din förlust
-insurance företaget och försäkringsnummer
-Kontakta telefonnummer där du kan nås med FEMA < br /> - vägbeskrivning till ditt hem för FEMA inspektören
3 < p > Kontakta ditt försäkringsbolag omgående , även om du inte tror att det finns täckning för din förlust . FEMA kommer att behöva ett brev från ditt försäkringsbolag som visar förnekande av täckning. Omdömen

Husägare försäkring oftast inte täcker skador som orsakats av skyfall eller översvämningar , men du bör kontakta ditt försäkringsbolag omedelbart att lämna in en fordran om du omfattas .

om du har en ryttare på din husägare politik för specifika objekt, till exempel smycken eller elektronik , dessa poster får täckas för översvämningsskador - men endast de poster som anges i ryttaren . Återigen är det viktigt att du lämnar in ansökan så fort som möjligt .
4

Glöm inte att lämna in en fordran med din auto försäkringsbolag för eventuella fordonsskador.
Många fordon har varit under vatten eller skadas av stigande vattnet på grund av översvämningar och kraftiga regn . Om du bär täckning på din bil så är det sannolikt täcks av din bilförsäkring . Skicka en anmälan omedelbart med ditt försäkringsbolag .
5

Fil en rapport med din lokala krisberedskap kontor . Om du är osäker på vem du ska kontakta, fråga din lokala brottsbekämpande . På mindre områden de brottsbekämpande myndigheterna utför akut ledningsprocesser .
6

En FEMA inspektör kommer att besöka din egendom . Även om det , kommer de att ta foton och mätningar anger skadeanmälningar till FEMA -databasen , och verifiera din identitet och inflyttning . Inspektörerna komplettera informationen för din ansökan , men de avgör inte behörighet .
7

Du kommer att få ett brev från FEMA inom cirka 10 dagar efter inspektörens besök informerar dig om din behörighet , assistans , överklagandeprocessen och andra program som du kan vara berättigad till bland annat lån till låg ränta .

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012133897.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.