Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Hur man förhindrar mögel i ett hem efter en översvämning

Om du har skador på ditt hem efter en översvämning , måste du förhindra mögel och ytterligare föroreningar . Bakterier frodas på fukt , så en snabb respons förhindrar onödiga ruin .
Du behöver
N95 andningsskydd för engångsbruk Omdömen Handskar
Goggles
Bucket
Bleach
TSP ( Trisoduim fosfat )
Rags
Mop
Vacuum
Plast
Tape
Instruktioner
1

Använd skydd och skyddsutrustning . Använd en N95 andningsskydd för engångsbruk , och skyddsglasögon för att skydda ansiktet . Bär långärmade skjortor och byxor , och se till att inte röra något förorenat område utan handskar .
2

Seal ventiler och ledningar i huset och stänga av luftkonditioneringen . Använd ventilationsbeläggningareller täta luftkanaler med plast och tejp . Stäng av värmen och kylsystem .
3 < p > Utse en arbetsplats och täta området med plastfolie . Täta plastfolie med tejp och se till att stänga den varje gång du går in i eller lämnar arbetsområdet .
4

Gör en formlösningför att rengöra förorenade objekt . Kombinera en del blekmedel med fyra delar vatten . Lägg 3 oz. TSP ( trisoduim fosfat ) för varje liter vatten och blekmedel blandningen .
5

Ta bort mattor och mattor . De flesta mattor som du inte kommer att kunna rädda på grund av den fångade föroreningar under textilierna och ruttnande trä eller brädorna under. Du kan rengöra vissa mattor med lösningen och låt lufttorka , men vara medveten om färgäkta tyger att lösningen kan blöda .
6

Ta bort förorenade objekt från ditt hem och torka av väggar och golv med lösning. För poster kan du rädda , rengör dem med lösningen och återvända till hemmet . Släng de objekt som du inte kan återställa .
7

Rengör arbetsområdet noggrant med lösning och bli av arbetsutrustning och förbrukningsmaterial . Återanvänd inte trasor eller andra rengöringsmaterial och se till att täta de poster i plast innan du tar bort dem från hemmet .

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012133890.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.