Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Hur man reparerar Vatten Skadade Betong

Många människor tror inte ens att betong kan repareras . Andra vill helt enkelt inte att ta sig tid att göra reparationer. I verkligheten är konkret precis som alla andra underlag . Den kan skadas , i synnerhet genom att stillastående vatten . Tänk på hur många bostäder som har upplevt vattenskador på betongytorsom en följd av översvämningarna . Sådana situationer kan vara särskilt farligt för bostäder som är inställda på betongfundament eller de som har en grundläggande betonggolv .
Den goda nyheten är dock det att betong kan lätt repareras om man vet exakt vad de ska göra .
Instruktioner
1

bedöma skadan för att bestämma det bästa sättet att angripa betongreparationer . Leta efter fläckar som härrör från vatten som står på plats eller eventuell översvämningsskador .
2

Mät längd, bredd och djup av betong område som behöver repareras . Dessa mätningar kommer att ha en inverkan på reparationsmetod som valts .
3 < p > Rengör betongytan som skall repareras . Beroende på "typ" av färg, kan det vara nödvändigt att använda något starkare än bara tvål och vatten . Leta efter konkreta rengöringsmedel som gör särskilda krav på vilken typ av färg som ska tas bort . Låt betongen torka ordentligt innan du går vidare till nästa steg .
4

Bestäm vilka delar av det konkreta behovet att återuppstått på grund av skada . Vatten som har stått på betong ett tag kan göra att ytan att göra något känt i branschen som " skalning ". Det kan också leda till ytan eller till och med djupa sprickor och buckling .
5

Bestäm lämpliga produkter som skall användas för att påverka reparationer som krävs . Gör alla inköp som behövs .
6

Ta bort all smuts , skräp , eller växande material från något konkret område som ska repareras . Det är viktigt att ytan är så rena som möjligt.
7

resurface betong som har endast mindre skador på ytan. Detta förfarande är enkelt. Enkelt tillämpa ett tunt lager betong ovanpå ytan , noga följa anvisningarna som medföljer produkten .
8

Använd en konkret lapp material för att reparera små sprickor och hål innan de har en chans att växa i storlek eller få betongen att buckla . Följ instruktionerna på just det varumärket av panelproduktsom valts .
9

Chisel bort all gammal betong som kan vara i vägen . Om du behöver processen , bör detta göras innan man går vidare till nästa steg .
10

Infoga metallförstärkningarvid behov. Om längden , bredden eller djupet på det område som behöver repareras är för stor, kommer detta steg att krävas. Använd en borr för att borra hålen är nödvändiga för att sätta metallbandet på plats. Använd lämpligt lim för att fästa stången på plats . Låt det torka ordentligt innan du applicerar betongen .
11

Använd konkret lim till området runt den gamla betongen . Detta kommer att hjälpa den att hålla sig till den nya betongen som det tillämpas .
12

Verkställ eller häll betong på plats . Följ anvisningarna på produkten för att få rätt konsistens .
13 < p > Placera former på plats runt området , om så krävs , för att se till att betongen inte rör sig längre än den tilldelade utrymmet . < Br >
14

Applicera en konkret sealer om så önskas . Var noga med att följa anvisningarna på produkten .

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012133889.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.