Hur bli av urin lukt i mattor

Samtidigt som ett sällskapsdjur ägare har många fördelar , tyvärr kan det finnas ett par nackdelar också ; en av de värsta är lukten av sällskapsdjur urin i en matta .
Om du har en katt eller hund som har haft en olycka ( eller tyvärr fler än en ) här är några tips som du kan försöka få lukten av urin ur mattan . Instruktioner
1

Testa Vit Vinäger

Detta är förmodligen en av de mest populära och faktiskt billigaste alternativen . Vinäger neutraliserar lukten av urin . Helt enkelt blanda en del vinäger och en del vatten . ( Hur mycket du väljer att blanda beror på storleken på den plats som behöver rengöras . )

Häll den rakt på området och låt det dra mattan , den underliggande pad och undergolvet . Låt är sitta i minst 30 minuter . Sedan, om du har en liten mattmaskin( som den gröna maskinen ) kan du dra ut fukten . Om inte, använd rena vita pappershanddukar eller vitt badlakan och utöva påtryckningar för att få fukt upp . ( Använd inte färgade handdukar eftersom du inte vill överföra någon färg till din matta . ) Få så mycket av fukten upp som möjligt . Medan området kan lukta som ättika för en stund , när det skingrar lukten av urin kommer att vara borta .
2

Köp en Enzyme Typ Cleaner Review

Lyckligtvis många djuraffärer säljer produkter tillverkade exakt i syfte att få den sällskapsdjur urin lukten av slut mattor. En av de mest populära verkar vara en produkt som kallas Naturs Miracle . Nästan alla jag känner som har använt det svär av det . Det finns andra produkter samt exempel Out ! , Kids n ' Djur och Odo Ban som du kan prova . Addera 3

Försök Oxiclean

annan populär produkt att använda är Oxiclean . Chansen finns att du kanske har denna produkt i ditt hus redan . Följ bara instruktionerna på behållaren för att säkerställa en korrekt rengöringsmedel /vatten -förhållande och gäller för mattan . ( Det är väldigt viktigt men att prova denna produkt i en liten osynlig plats eftersom det har varit känt att något missfärga mattor , så se till att använda på ett testområde först . )
4

Ge Coffee Motiv en Shot

Även om detta kanske låter som en ovanlig lösning , många människor svär att det fungerar för dem också . Placera bara torra , oanvända kaffesump på det drabbade området och låt stå i ca 12 timmar . Dammsug upp grunderna och ta lukten undan med det . Om någon kvarleva av lukt kvarstår, upprepa processen .
5

Försök Listerine munvatten

Listerine är ett annat hushåll objekt som du kan prova . Helt enkelt blanda en del Listerine med två delar vatten och spraya på det drabbade området . Låt sitta i cirka en timme och sedan suga upp med rena pappershanddukar eller vit badhandduk . Fläcken kan lukta som Listerine ett tag , men det kommer att klara upp ganska snabbt , eller så kan du prova att spruta Febreeze på det direkt efter .
6

Få din Mattor Steam Städat

annan sak att försöka är att få din matta ånga rengöras . Många professionella ångtvättar har en lösning som är gjord för att hjälpa till att få ut urin lukter så om ditt problem är verkligen svår, kanske du vill anlita en professionell . Addera