Hur Tappa en översvämmad källare

En översvämmad källare kan vara en mardröm . Flood vatten kan orsaka betydande skador på ett hem och dess innehåll . Utan speciella översvämning försäkring , är skadorna från översvämningarna vanligtvis inte omfattas och lämnar en betydande ekonomisk börda för husägare . Den första åtgärden för att ta om översvämningar har inträffat är att följa säkerhetsföreskrifter som gäller vatten och elektricitet . Detta är vad du behöver
Gas driven vattenpump
Slang
Bensin
Visa fler Instruktioner
1

Se till att källan till översvämningar har stoppats . Om det finns pågående översvämningar utanför , kommer vattnet bara sippra tillbaka om du börjar pumpa vatten i förtid .
2

innan bege sig in i källaren , stäng av all ström . Gör detta genom att stänga av huvudbrytaren. Kombinationen av vatten och el leder direkt till elektrisk ström . Addera 3

Anslut en slang till en gasdriven pump och slå på den. En gasdrivna pump är säkrare att använda eftersom du inte behöver oroa sig för riskerna med elektrisk ström i en elektrisk pump .
4

Pumpa ut vattnet i steg . Att pumpa ut vatten för snabbt kan leda till strukturella skador . Det är bäst att pumpa vattnet ut över ett par dagar . Om du märker att vattnet steg sedan förra pumpning , är det för att marken är fortfarande vatten lastad utanför och vattnet fortfarande sipprar i.
5

Slutför pumpa vattnet och sedan räkna ut var vattnet kom in . Försök att lösa problemet innan nästa regn . Addera