Hur Refinish Båt Trä Teak

Med tiden kommer du båt träbearbetning börjar ålder och du måste veta hur man Refinish båt trä teak för att Refinish båten träslöjd . De trä teak golv i en båt är precis som en vanlig trägolv när det gäller lackering dem , men reparationslackering trägolv på en båt måste göras oftare än i ett hem , eftersom vattnet från sjön eller havet påskyndar uppdelning av varnish.Things du behöver
lack /färgborttagnings
Paint skrapa /borste
Rags
thinner
Varnish
pensel
Fine sandpapper

Visa fler Instruktioner
1

Torka upp eventuellt skräp eller smuts på båt teak trägolv med en fuktig trasa .
2

Använd pensel för att tillämpa en tjockt skikt av lack /färgborttagningsmedel på båten teak trägolv . Låt det sitta i den angivna tiden på behållaren - . Vanligen 30 minuter Addera 3

Skrot trägolvet med färgskrapa . Använd tråd borst sidan av skrapan för att ta bort alla gamla lack . Applicera mer lack remover som behov på alla områden på teakgolvsom har ett tjockt lager lack på det .
4

Fukta en trasa med thinner . Torka av hela teakgolvför att ta bort alla överblivna lackborttagnings gunk . Låt teak trall torka i en timme .
5

Måla ett tunt skikt av vattentätt lack över hela teak golvytan. Låt det torka i flera timmar eller som anges på behållaren . Använd den fina slippapper för att ta bort eventuella ojämnheter eller löper från första lager fernissa . Torka upp dammet med en fuktig trasa .
6

Applicera ett tunt lager lack över hela teak yta . Låt det torka i 6 timmar . Addera