Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Byta ett badrum golv med en läckande toalett

Läckande toaletter oftast orsakas av avstängningsventilen inte fäst tillräckligt tätt för rör kopparinloppet. Även toaletten fläns - även känd som closet fläns - kan spricka runt överläppen där skruvarna håller flänsen till golvet . Detta resulterar i en pool av vatten runt toaletten bas , samt en toalett som gungar något från sida till sida . Innan du byter golv , hitta källan till läckan , så att det inte kommer att hända igen efter det nya golvet har installed.Things Du behöver
Tänger
Måttband
Penna
motorsåg
borra
Nytt golv
Hacksaw
Tradesman kniv
1/2-tums träborr
2 med 8 tums trä planka
2 av 8 tums balkskor
reglar naglar
1-5/8 tums galvaniserade skruvar
ABS fläns
ABS 90 graders armbågsleden
ABS avloppsrör
ABS lim
Wax ring
Visa mer instruktioner
1

Stäng av avstängningsventilen bakom toaletten , och sedan spola toaletten . Koppla bort matningsslangen från botten av tanken - skruva loss den för hand
2

Ta bort muttrarna och brickorna från varje sida av toalettbasen- . Använda en tång . Och dra försiktigt upp på toaletten och lägg det åt sidan . Addera 3

Dra ut alla mattor eller linoleum i området , och avgöra hur mycket golv har skadats genom vattenläcka . Skär golvet längs mitten av reglarna närmast varje sida av vattenskador golv , samt skära sex inches förbi varje ände av det skadade området - det område skärs ut kommer antingen att vara fyrkantig eller avlång form. Om det skadade området inkluderar toaletten fläns , ta bort skruvarna från flänsen läppen .
4

Ta bort den skadade bit golv och mät och kapa en ny bit golv till samma storlek . Om flänsen är skadad och är källan till läckan, använder en bågfil för att skära igenom avloppsrör sex inches förbi 90 graders armbågsleden , som är fäst till undersidan av flänsen. Ta sedan ut flänsen och armbågsleden , och ta bort eventuella grader från den skurna avloppsrör med en hantverkare kniv .
5

Applicera skadade bit golv som mall för att markera platsen för flänshålet i den nya utklipp bit golv . Använd en 1/2-tums träborr för att klippa ut den nya flänshålet .
6

Mät och installera delar av 2 med 8 tums trä ( använda balkskor och reglar naglar ) vertikalt mellan golvet reglar i varje ände av den skurna området. Se till att hälften av 2 med 8 trä vilar under det befintliga golvet , och hälften enligt den nya bit golv .
7

Placera den nya bit golv på plats , och anslut den till golvbjälkarna med galvaniserade 1 5/8-inch skruvar - installera dem 8 inches isär
8

Tryck ner en ny fläns till fläns hålet . . Lim på insidan av botten på flänsen , och på utsidan av hanänden av en 90 graders armbågsleden . Push armbågsleden upp in i botten av flänsen. Håll i 30 sekunder .
9

Mät avståndet mellan den avskurna ändan av avloppsröretoch insidan krök av armbågsleden . Klipp en ny bit avloppsrör till den här längden och ta bort grader med en hantverkare kniv .
10

Limma slutet av snittet avloppsrör , insidan av en rak koppling , och insidan av den kvinnliga änden av armbågsleden - och båda ändar av den nya bit rör. Tryck av koppling på änden av den befintliga avloppsröret , då det nya röret in i den andra änden av kopplingen.

Nu tryck ned den andra änden av det nya röret in i armbågsleden . Håll i 30 sekunder .
11

Skruva flänsen läppen i golvet med 1 5/8-inch galvaniserade skruvar . Sätt in de två toalett bultar vertikalt in i varje sida av flänsen , och placera ett vax ring ovanpå flänsen.
12

Ersätt mattan eller linoleum och sänka toalett ned på vax ringen så att de vertikala Toalettpapper bultarna går genom hålen på vardera sidan av toalettbasen . Sätt tillbaka brickorna och dra åt bultmuttrarna.
13

Sätt tillbaka vattenslangen till botten av tanken . Slå på avstängningsventilen . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012070570.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.