Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Flood Skador >> Content

Hur man löser Wet Plywood Skåp

Uttorkning våta plywood skåp är nödvändig för att bibehålla sin form och tilltalande utseende . Denna typ av trä är tunna faner förenade för att bilda en hållbar, slagtålig ark av trä. Plywood är användbart inom bygg -och bygg dekorativa och funktionella möbler för hem , till exempel skåp, bokhyllor och bord . Att handskas med våt plywood är ett tidskrävande projekt , men det är värt att spara skåp. Detta är vad du behöver
skruvmejsel
Trädgårdsslang
Mjuka handdukar
Fläktar
Rengöringsdukar Mineral sprit
Carpenters eller trälim
Clamps
Bucket < br > Non - löddring hushåll ammoniak
Cream trä konservator med lanolin
Visa fler Instruktioner
1

Avlägsna plywood skåp med en skruvmejsel om de var nedsänkta i en översvämning . Tvätta bort eventuellt skräp eller lera med en trädgårdsslang och torka dem med mjuka handdukar .
2

Placera rena skåp i ett väl ventilerat lagerbyggnad , garage eller annat område där de kan torka ut direkt solljus eller någonstans nära direkt värme . Detta är viktigt eftersom direkt solljus eller värme kan orsaka skevhet. Addera 3

Lämna skåpen i området torka i flera veckor eller några månader . Öppna och stänga dörrar och lådor med jämna mellanrum för att se till att de fortsätter att fungera korrekt.
4

Torka av mögel som växer på skåpen med en trasa fuktad med lacknafta . Inspektera toppar och bottnar i plywood skåp för mögel också. Det kan vara nödvändigt att göra detta några gånger under torktiden .
5

Reparera allt löst faner genom att limma den på plats igen med snickar eller trälim och klämma ihop för att säkra den . Om skåpet har stor skada du inte kan reparera detta sätt , kontakta en fackman för att återställa den om den har affektionsvärde.
6

Ta molnigt filmer eller vita områden orsaka av vattenskador genom att doppa en trasa i en hink med lika delar inte löddrings hushåll ammoniak och vatten . Vrid ur trasan och torka av eventuella grumlig eller vita områden .
7

Återställ glans och lyster på plywood skåp genom att tillämpa en trä konservator . Välj en som innehåller lanolin och är i en kräm formel. Följ anvisningarna på etiketten . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1012012108.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.