Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Exteriör Home Repair >> Content

Hur man installerar vinylbeklädnad över existerande Vinylbeklädnad och är det ett bra eller dåligt beslut

? Vinylbeklädnad är kostnadseffektivt och du kan installera det rätt över vissa typer av befintliga rangerbangård . Även om detta är ett fördelaktigt alternativ för hem med slitna trä , fiberplattor eller andra fasta typer av ytterväggar , det är inte en bra idé att installera ny vinyl över befintlig vinyl. Det är genomförbart , men du måste ta bort hörnen , trim och underdelen av ytterväggar och shimsa dessa områden . Det färdiga arbetet kommer inte att vara lika bra som om du hade tagit bort den befintliga vinyl first.Things du behöver
vinylbeklädnad borttagningsverktyg
Nail bar
1/2-inch-by-3-inch behandlat virke
1/2-tums trä knapar
Krita linje
Stud finder
Vinyl J - mögel
Vinyl hörn
Startat band
Vinylbeklädnad
Måttband < br > 2 takläggning naglar , 1/2-tums
Aviation snips
Hacka såg ( tillval )
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort den gamla J - mögel , vinyl hörn , nyfikna dem med en spik bar . Dra spik som finns kvar i boxning nedanför .
2

Dra av den undre remsan av vinyl tillsammans med startremsanunder den. För att ta bort underdelen av ytterväggar , använd en vinyl borttagningsverktyg , som ibland kallas en zip verktyg . Kil verktyget mellan underdelen av ytterväggar och pjäsen direkt ovanför det , skjuta verktyget från sida till sida för att separera de samverkande kanterna .

3

Snap vertikala krita linjer på befintliga sidospår över placeringen av väggreglar . Använd en regeldetektor att hitta reglarna , som bör vara 16 inches isär .
4

Montera 1/2-tums trä knapar runt dörrar och fönster , och på toppen av väggen där du tog bort den gamla J- formen. Montera nya J - mögel på toppen , i samma konfiguration som gjutningen du bort.
5

Fäst två 1/2-tums trä knapar vertikalt längs boxning där du bort varje gammal vinyl hörn . Placera varje knap ca 1 cm från själva hörnet av huset . Montera de nya vinyl hörn på toppen .
6

Nail en 1/2-inch-by-3-inch behandlad styrelse längs botten av väggen där du bort startremsan. Botten av styrelsen skall vara jäms med botten av befintliga tröskelplåt .
7

Installera en ny startremsaovanpå den behandlade styrelsen , med botten av remsan 1/2 tum nedanför den nedre kanten av det behandlade kortet.
8

Snäpp på botten av den första sidospår remsa över läppen av startremsan . Gled remsan i hörnet mögel , lämnar en 1/4-tums klyfta mellan slutet på sidospår remsan och i hörnet för framtida expansion .
9

Säkra sidospår strips med två 1/2- tums spikar tak , men kör inte huvudet på naglarna djupare än spikning fläns . Vinyl sidospår låser sig , inte fäster ordentligt på väggen . Eftersom du installerar ny vinyl över befintlig vinyl , är det ännu viktigare att hålla huvudet på spikarna från att gå för djupt . Kör en spik i spik flänsen över varje krita linje .
10

Lappa nästa sidospår remsan i raden ca 2 inches . Toppar av spik flänsar är ungefär en tum kortare än sidospår på varje sida , och de kommer att möta när du lappar remsorna korrekt .
11

Mät varje remsa i slutet av en vägg , eller där den möter en dörr eller ett fönster , och skär den 1/4 tum kortare för att möjliggöra expansionen rum i slutet . Början och ändarna av remsorna kommer att stoppa under den nya J - formen för att dölja de skurna ändarna .
12

Fortsätt att mäta , skära och installera sidospår lister hela vägen upp till toppen av väggen , och sedan skär den översta remsan av sidospår på längden för att passa det återstående utrymmet . Skjut upp och under J - formen den skurna sidan . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/exterior-home-repair/1012069749.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.