Hur man reparerar elektrisk tråd i en husvägg

Med gips som täcker de flesta av de elektriska ledningar i ditt hem , reparera skadade ledningar kan tyckas vara ett stort projekt . Emellertid är det möjligt att skarva ihop kablaget utan att riva upp hela väggen . Oavsett om din elektriska ledningar skadades av gnagare eller genom att borra i väggen , reparera den så snart som möjligt för att återställa strömmen till alla armaturer matas av den skadade kretsen . Inte reparera skadorna kan leda till andra problem, såsom en elektrisk fire.Things Du behöver
Måttband
Tongenerator
Probe : äldre arbeta elektriska boxar
Gips såg
avbitartång /stripper
Fish band
Elektriska kontakter
Skruvmejsel
Wire nötter
Elektriska fält täckplåtar
Visa fler Instruktioner
1

Turn av strömmen till skadade elektriska kretsen genom att stänga av brytaren som levererar det i brytaren panelen .
2

Koppla bort ledningarna för kretsen i fråga från brytaren . Fäst den svarta kabeln från tongeneratorn på antingen den svarta eller vita kabeln från kretsen och se till att den är i " tonen " läge . Addera 3

Tryck på knappen på sonden och flytta den längs tråden . Följ ledningarna mot de hjälpmedel som den befogenheter tills tonen stannar . Om du gör det hela vägen till enheterna , gå tillbaka till brytaren panelen och klipp tongeneratorn på den andra tråden ; pausen är sannolikt i den tråden . Följ kabeldragningsåterigenmot de anordningar tills tonen upphör. Det är här din brytning finns.
4

Mät måtten på ditt gamla arbete eldosa och märk ut två ställen ungefär en fot från varandra längs vägen för den skadade elektrisk tråd . Gamla arbets elektriska lådor är speciella kopplingsdosor som installerar i befintliga väggar . De tillåter installation utan att öppna upp stora delar av muren och förneka behovet av att lokalisera väggreglar .
5

Klipp ut gips på var och en av dessa platser är stora nog att rymma de gamla arbets elskåp .

6

Klipp av elektrisk tråd på varje hål . Ta bort den skadade delen från inuti väggen. Skala båda återstående ändarna med din kabelskalare . Ta ca 2 inches av yttre isolering och sedan klä den inre isoleringen att exponera 1/2 tum av bar koppar från var och en av trådarna .
7

Skjut en av de skalade ändarna i en av de gamla arbete boxar och säkert med en elektrisk kontakt . Skjut den andra avskalade kabeln i den andra gamla arbets låda och fäst med en elektrisk kontakt .
8

Sätt din fisk band i en av de utskurna hålen i väggen och tryck den genom väggen mot andra hålet. När den kommer ut från det andra hålet , fästa en längd av elektrisk tråd till fisk tejp och dra den tillbaka i riktning mot det första hålet. Detta kommer att dra din elektrisk tråd genom väggen . Väl tillbaka på det första hålet , koppla bort kabeln från bandet . Skala av kabeln på samma sätt som tidigare gjort och säkra en ände i varje av de gamla arbetsrutorna.
9

Skjut varje gammal arbetslådai ett av de utskurna hålen i gips. Vrid skruven på varje för att låsa på plats .
10

Fäst ledningsmuttrarna . Tvinna de svarta trådarna samman i varje låda , de vita trådarna ihop och jordkablar tillsammans . Skruva fast en tråd mutter på varje anslutning .
11

Skruva ett elektriskt fält täckplåt på varje elskåp . Anslut ledningarna till brytaren och slå på strömmen igen till kretsen . Addera