Felsökning Utanför belysning som är Tripping av Breaker

Sätta på en utomhus armatur ska ge dig ljus , men du kan vara oturen att höra den distinkta ljudet av en effektbrytare utlöses och se alla lampor på den kretsen går ut . Om detta plötsligt händer utan någon ökning av strömförbrukningen , måste du kontrollera strömbrytare ansluten till kretsen för att avgöra om du har ett kort någonstans längs ledningarna från brytaren till ljuset . En kortslutning ger mer ström än normalt för att flyta och reagerar breaker.Things Du behöver
Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
1

Stäng av brytaren av. Låt tio minuter för bebyggda laddning att försvinna . Rör vid ett metallföremål för att avlägsna eventuell statisk laddning du har .
2

Leta reda på strömbrytaren som du vill testa och skruva loss kopplingsplattan. Addera 3

Titta på brytarens ledningar att se om några ledningar eller kontaktpunkterna är förkolnade . Det bör finnas en tråd som kommer från varje terminal hos omkopplaren . Om ledningarna har lossnat eller vidrör metallåda i stället för att ta kontakt med kontaktstift , kommer en kortslutning leda och överbelasta aren .
4

tillbaka strömbrytarskyddet om allt ser ut som det bör .
5

Gå till utsidan armatur om möjligt och ta bort glödlampan . Skruva fixturen locket och inspektera ledningar och kontaktpunkternasom du gjorde med strömbrytaren . Om du ser några problem här , byta ut armaturen . Problemet är på andra ställen längs banan och du behöver en certifierad elektriker för att kontrollera det .
6

Se till att ytterbelysningen strömbrytaren är av och återställa strömmen till kretsen . Undvik att använda det ljuset tills du får kretsen kontrolleras och repareras . Addera