Hur man bygger en dörr för att täcka en Elektrisk panel

En elektrisk panel , även känd som säkringsdosan , håller säkringarna för hela hemmet i en infälld metallåda. Detta fält är inte ett attraktivt komplement till väggen . Även om säkringsdosan är ofta belägna i undanstoppad områden , till exempel källare eller ett badrum alkov , en dekorativ dörr som täcker säkringarna bidrar till överklagandet av rummet . Denna dörr , liten men effektiv , bör matcha inredningen av rummet för att estetiskt inkludera den elektriska panelen . Detta är vad du behöver
Måttband
24-by-8-by-1/4-inch plywoodskiva
tabell såg
22 - av - 16 - tums bildtryck
24 - by-18-by-3/4-inch plywoodskiva
Limspray
plastskrapa
Trälim
Clamps
2 medel gångjärn
Skruvdragare
1/2- tums skruvar
Visa fler Instruktioner
1

Mät höjden och bredden på den elektriska lådan . Lägg en tum till båda mätningarna . Till exempel , från kant till kant på längden , om ett elektriskt fält mätte 23 inches , tillsätt 1 tum för att göra din mätning 24 inches .
2

Använd en tabell såg för att skära den 24 - by- 8 - by-1/4-inch plywoodskiva i två 24 - av - 2 - tums band och två 16 - av - 2 - tums remsor . Addera 3

Limma en 22 - av - 16 tum bildtryck centrerad på en 24-by-18-by-3/4-inch plywoodskiva med användning av bindemedelsspray , vilket lämnar en 2 -tums trim runt kanterna av bilden. Jämna ut bilden för att ta bort luftfickor med hjälp av en plastskrapa.
4

Dropp trälim på trim runt bilden . Placera en 24 - tums plywood remsor , skär i steg 2 , på varje 24 - tums - långsidan . Placera en 16 - tums band , skär i steg 2 , på de återstående kanterna . Kläm remsorna till plywood tillbaka . Låt två timmar för trälim att bota .
5

Fäst två medel gångjärn till den vänstra kanten av styrelsen med hjälp av 1/2-tums skruvar och en skruvdragare . Gångjärnen måste öppna mot baksidan av dörren .
6

Fäst dörren på väggen längs den vänstra kanten av elektriska fält med hjälp av 1/2-tums skruvar och skruvdragare .
Addera