Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Repair & Maintenance >> Tak Reparationer >> Content

Hur man reparerar Coving

Coving är en typ av övergång vägg till tak där , i stället för en hård 90 - graders vinkel , vägg och tak möts med en konkav , rundade hörn . Modern coving är tillverkad av polystyren och belagt i ett hårt material , men original coving i äldre hus är gjord av gips . Under åren här gips coving kan ha skadats , och du kanske vill reparera it.Things Du behöver
Sprutbar expanderande skum ( 1 kan )
Gips ( liten skrot ) katalog Metall ribba ( liten skrot ) katalog Repair gips
Stor spackel
Mixing bricka
Sandpapper
Visa fler Instruktioner
1

Dra ut alla lösa bitar av gips från hålet i din coving .
2

in en liten skrot av Gips styrelse i hålet . Fyll bakom det med vissa expanderande skumisolering , som Great Stuff , som finns på de flesta järnaffärer . Detta kommer att hålla gips på plats och fylla de återstående luckorna . Detta skum kommer att expandera en hel del ; så , fyller mindre än du tror du behöver .
3

Placera metallribba framför gips så din reparation gips kommer att ha något att hålla sig till . Gör detta innan skummet härdar och skummet kommer att hålla ribban på plats .
4

Klipp och riva bort eventuellt skum som sticker ut från hålet när den har härdat .
5 < p > Blanda din reparera gips i blandningsbrickan. Gör blandningen tjock nog att det inte kommer att köras när den placeras ovanför.
6

Applicera reparations gips till hålet i coving . Applicera en liten bit i taget , så du kan vara säker på att det blir skjuts in i ribban . Låt härda .
7

Sand plåstret så att den matchar den omgivande coving . Addera

från:http://hem.98905.com/home-repair-maintenance/ceiling-repairs/1012068834.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.