Hur kan jag göra en tuff brevlåda

? En tuff brevlåda är viktigt i stadsdelar som ser en hel del skadegörelse . Hårdare brevlådor tål att träffas utan att skadas . Den bästa typen är en tegelsten brevlåda . Dessa är inte bara extremt tuff ; de också ser mer lockande än standard plast eller metall brevlåda . Du kan bygga din egen tegel brevlåda i ungefär en dag . Detta är vad du behöver
Spade
Tamp
murbruk
cementblock
Bricks
Spackel
Plast brevlåda
fuktig trasa
Visa fler Instruktioner

1

Gräva ut en 18 - tums djupa hål i marken där du vill installera brevlådan . Gör det tillräckligt stor för att passa fyra cementblock inuti . Håll väggarna raka och jämna till golvet med en tampong .
2

Placera cementblock inne i hålet . Blanda upp lite murbruk till konsistensen av tjock lera . Applicera murbruket mellan blocken med en murslev för att hålla dem på plats . Addera 3

Applicera en ¼ - tums tjockt lager av murbruk till kanterna på cementblock . Linje blocken med en gräns av tegel . Håll blocken tillsammans med ytterligare murbruk . Fortsätt att lägga en tegelsten gräns tills tegelstenarna sitter strax ovanför marknivå .
4

Lägg ytterligare ett lager av cementblock ovanpå de första fyra blocken . Fortsätt att lägga blocken innanför tegelstenar och lagret tegelstenar runt blocken tills blocken är ca 3 1/2 meter hög .
5

Applicera en ¼ - tums tjockt lager av murbruk under början av tegel och cementblock . Sätt en plast brevlåda på tegelstenarna . Se till brevlådan sticker ut från blocken av ca 1/2 av en tum. Detta ger dörren tillräckligt med utrymme för att öppna och stänga.
6

Lägg ett lager murbruk runt toppen av brevlådan . Ruta i brevlådan med ytterligare tegel . Om överdelen av e-postkontot är rundad , måste du vinkel blocken upp runt toppen av lådan i en cirkulär form . Fyll i eventuella luckor med murbruk .
7

Torka bort överflödigt murbruk med en fuktig trasa . Låt brevlådan torka i 48 timmar innan du använder den . Addera