Hur Klipp Rotted Sill

Wall trösklar på äldre konstruktioner är oftast gjorda av standard , icke - behandlat virke . Detta i kombination med det faktum att gamla grunden inte var konstruerade med ångspärr undertill , så att kondens uppstå mellan tröskeln och plattan , skapar en perfekt scenario för ruttnande trä . För att åtgärda detta måste väggen lyftas och stödjas medan den gamla tröskeln skärs ut och ersätts med nya behandlat virke . Detta är vad du behöver
Hurricane plattorna
Chalk
Bottle domkrafter
Jack kolumner eller inlägg
Tigersåg
Bänd bar
Nya ​​sill virke
Cirkelsåg
Hammer
Nails
Visa fler Instruktioner
Lyfta vägg
1

Ta bort gips eller panel från insidan av väggen för att exponera väggreglar och andra inramning element . Fäst en metall orkan förbindningsplattan till den övre plattan av väggen och var och en tapp för att skapa en stark anslutning. Inspektera nedre tröskeln och markerar ändarna på ruttnade delen med krita , minst 12 inches i bra material på varje sida .
2

Ställ en flaska jack med en metalllyftpelare, eller 4 -by -4 behandlad post på toppen, för att passa mellan domkraften och bottnen av väggens fästplatta. Ställ in domkraften på en tjock bit av virke , till exempel en 2 -för - 10 , för att dämpa betongen från kraft hissen . Addera 3

Lyft de två domkrafter en pump vid taget tills botten av tapparna separerar något från väggen brädan löper längs dess botten. När separationen är ca 1/4 tum hög , sluta runka och låsa jacken för att stödja väggen .
Byte
4

Använd en tigersåg med en haverera bladet att skära naglarna i ändarna av varje tapp att separera tröskel från bultarna. Klipp naglarna på varje bult som är över den ruttnade delen av tröskeln .
5

Skär igenom tröskeln med sågen i båda ändar där du märkt det , så det ruttnade delen kan tas bort . Lyft upp på tröskeln med en brytjärnet . Skär några tröskel bultar som fäster den till plattan med sågen . Bända den skurna delen av tröskel ut och bort från väggen tills det är fritt från alla dubbar. Lyft och kassera det ruttna virket .
6

Mät och skär en ny pjäs som passar från behandlat virke med en cirkelsåg . Lägg den på golvet platt på en bred yta , direkt framför reglarna . Tryck på det nya tröskel på plats med en hammare tills dess inre kant är i jämnhöjd med de inre kanterna av de dubbar.
7

Sänk domkrafterna i varje ände av väggen tills kolonnerna eller inlägg kan tas bort . Kör naglar på en vinkel till slutet av varje bult i det nya tröskelkortet. Addera