Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Reservdelar & stencil >> Content

Hur du anpassar Plain Gardiner Med Fabric Paint

Fabric färg ger dig en billig , men ändå kreativ, sätt att anpassa vanligt gardiner . Färgen finns i en mängd olika färger , tillsammans med metallic och glitter , i form av färger, markörer och sprayer . Använd schabloner , stämplar eller frihand penseldrag att göra regelbundna mönster för en gräns eller allover print , eller uttrycka dig med frihand målning. Du kommer att skapa en one -of- a-kind gardin design för att skräddarsy ditt rum .
Förbereda Paint Omdömen < p > De flesta tyg målar arbete på bomull eller bomull - blandning tyger , men färger kan variera . Läs etiketten först för att säkerställa att färgen är kompatibel med din gardintyg . Tvätta och torka gardinerna innan du börjar , och järn för att eliminera rynkor . Placera ett plastark eller dropcloth på golvet och sprids gardinen panelen över den. Tejpa ner gardinen kanterna med maskeringstejp , eller vikt det med konservburkar , för att hålla den på plats . Använd små bitar av maskeringstejp för att markera riktlinjer för placering av stenciler eller frimärksmotiv . Håll pappershanddukar, fuktiga trasor , disponibel skum plattor , och skum hantverk borstar eller en brayer närheten . När du är klar , låt färgen torka och värme - set , om så krävs , i enlighet med produktanvisningarna .
Häpnadsväckande Schablon

Du kan välja bland de många stencil mönster kommersiellt tillgängliga , eller gör din egen genom att klippa en design i fryspapper, med hjälp av en hobbykniv . Järn frysen papper stencil till gardinen och fyll i med färg ; sedan dra av papperet . Du kan använda färgen med en skum dauber , frihandsquiltning borste , sea svamp eller kosmetisk svamp . Bred ett tunt lager färg på en skumplattaoch doppa verktyget i den, och sedan tillämpas på stencil utrymmen på tyget . Varje verktyg ger en annan effekt , så träna på skrot tyg först . Rengör stenciler efter användning och som behövs för att hålla designen kanter skarpa .
Splendid Stamping

För de flesta tyger, stämpling enkla, djärva former ger dig de bästa resultaten . Använd kommersiella frimärken , eller gör din egen genom att klippa en form av ett hantverk skumskiva och följa den till ett träblock med vattenfast lim . För att använda stämpeln , sprida ett tunt lager av textilfärg på en skumplatta, med hjälp av en brayer eller skum hantverk pensel . Tryck stämpeln in i färgskiktet , och tryck fast den ordentligt och jämnt på tyget . Lyft sedan rakt upp . Du kan även applicera färgen direkt på stämpeln med spetsen på en skumpensel . Rengör stämpeln mellan användningarna som behövs för att hålla bilden skarp . Om du använder mer än en färg färg , göra en separat stämpel för varje , eller rengör stämpeln väl och låt den torka innan skiftande färger .
Freeform Målning

Allt går när man visa din gardin panel som en tom duk . Använd tyg markörer eller måla flaskor med smala tips för att skriva eller rita din vision i färg . Kopiera en dikt eller citat i stort , loopy handskrift över hela gardinen panelen . Förstora din barns konstverk med en projektor och spåra den på gardinen panel med markörer , och sedan fylla i med färg . Du kan också göra abstrakta mönster genom att slumpmässigt pouncing två eller tre FÄRGER med ett hav svamp över hela gardinen . Kombinera fritt formulerade metoder med frimärken eller schabloner . Till exempel , stämpla en färgglad gräns blomma former , och sedan måla frihand vinstockar och blad som förbinder motiv.

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1012133884.html

tidigare:
Nästa:No
Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.