Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Mattor >> Content

Hur man målar en Area Rug

Måla ett område matta för en veranda eller uteplats är ett enkelt sätt att skapa en egen design utan att spendera en massa pengar . Du kan köpa grundläggande inomhus /utomhus område mattor mycket billigt på byggvaruhus eller pruta lager . Med lite tid och färg , kan dessa tråkiga , enfärgade mattor ges en snygg ny look som passar väl in i ditt hem décor.Things Du behöver
All - weather område matta < br > Maskeringstejp
Gamla tidningar eller trasor
Paint
Paint balsam
Visa fler Instruktioner
1

Välj en inomhus /utomhus område matta som du vill makeover . Neutral , fast - färgade mattor är det bästa valet .
2

Välj en färg färg för gränsen eller design som du vill måla på mattan . Se till att färgen kompletterar färgen på mattan du målar . Addera 3

Använd maskeringstejp för att skapa en design för din matta . Välj en tejpbreddsom matchar den design som du vill skapa .
4

Skydda marken eller golvet medan målning ett område matta genom att placera gamla trasor eller tidningar i kanterna på mattan som du målar .
5

Blanda två delar färg med en del färg balsam i ett fack . Detta kommer att sakta ner torktiden och göra det lättare för färgen att absorbera in i mattan fibrer .
6

Använd en liten rulle eller pensel för att tillämpa färgen på området mattan , med hjälp av maskeringstejp som en guide .
7

Låt färgen torka helt , och ta bort maskeringstejp för att avslöja din nymålade område matta . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/rugs/1012066624.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.