Quilt Idéer för Män

Om du är en quilter , förmodligen njuta du göra täcken för familjer och vänner . Men medan mormor och mostrar kan ooh och ahh över dina vackra täcken, kan de män i familjen utgör en större utmaning . Men killar njuta av att ha ett täcke att svepa upp i medan de tittar på spelet på en vinterkväll och ett handgjort täcke kan nåd en mans säng samt en kvinnas . Men när du gör ett täcke för en man som du kan behöva vända sig till uppgiften lite annorlunda .
Tyger

Glöm gingham kontrollerar , gulliga duckies och fina blommor . Täcken för män kräver maskulina tyger i djärva tryck och maskulina färger. Tänk checkar, plädar , bruna, blå och skogs greener . Om det skulle se hemma i en jaktstuga eller en krog , kan mannen i ditt liv gilla det också . Eller gå till källan och skapa ett täcke från alla sina gamla favorit skjortor eller band , eller i färgerna av hans favoritlag . Köpa och sälja Mönster

Lämna mormors blomsterträdgård och allt viktorianska för kvinnorna . Sök täcke böcker för maskulina mönster som timmerstuga , hacka eller Buzzsaw . Välj djärva geometriska mönster eller en sport eller jordbrukstema, beroende på intresset av mannen . Anpassa ett täcke för mottagaren är en bra idé , oavsett om täcket är för en man eller en kvinna . För mannen i ditt liv , införliva en favoritsport eller hobby till din quilt design . Välj ett djurliv påverkas mönster för en jägare eller fiskare eller en närstående till att bygga för en snickare .
Quiltning

Som tyget och mönstret , quiltning bör återspegla en mer maskulin böj. För vissa mönster , kommer enkel disposition quiltning fungerar bra . Eller välj ett upprepat mönster med en natur , sport eller arbetsrelaterad tema, till exempel blad, fotbollar eller hammare . Hjälp täcket stå upp för lång användning och tvätt av maskin quiltning . För tjockare täcken , kanske du vill fixera skikten , snarare än quiltning hela ytan . Håll gränserna enkel och ren , utan volanger , pilgrimsmusslor och andra krusiduller .
Andra överväganden

Män uppskattar mjukhet och komfort lika mycket som någon annan. Flanell täcken , som flanellskjortor , tala många män . Eller välj en robust denim eller manchester . Naturlig bomull vadd producerar en mindre fluffigt täcke som kan överklaga till män och det bär väl . Om du är osäker på vad den man du vill quilta för kommer att gilla , ta en ledtråd från kläderna han bär och de saker som han omger sig själv. Använd dessa för att utforma rätt täcket för honom .

Vorherige Seite

No