Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Kuddar & plädar >> Content

Hur att Linda en Fabric Cushion

Köp inte nya kasta kuddar för dina soffor eller sängar ; linda dina nuvarande kuddar i tyg för en billig uppdatering till din inredning . Wrap Tygplymåns i en no- sy tygöverdrag som lätt stift stängd . Craft butiker erbjuder ett brett utbud av tofsar , rosetter , blommor och rosetter som kan användas för att dölja den enda stift i den i mitten av dynan . De flesta Tygplymåns kan lindas med enbart 1 yard of Things tyg .
Du behöver Omdömen Square Tygplymåns Omdömen Måttband
Tyg
Säkerhetsnål , 2 inches lång Home Dekorationer ( tillval )
Järn ( tillval ) Review strykbräda ( tillval ) Review Limpistol ( tillval ) Review Limstift ( tillval )
Instruktioner
1

Mät dynans bredd . Multiplicera breddmätning av 2 för att hitta den modifierade bredd. Detta är bredden av väven behövs.
2

Mät dynans längd. Multiplicera längdmätningen med 2 för att hitta den modifierade längd. Detta är längden på tyget behövs.
3 < p > Inköp tyg enligt den ändrade breddmått och mätningen modifierad längd.
4

Lägg tyget på bordet med avigsidan uppåt . Vrid dyna på en diagonal ( som en diamant ) och centrera den på toppen av tyg, som skall placeras ut som en fyrkant. Enligt hemsidan MyLifetime.com kommer du linda dynan mycket som du skulle svepa en gåva . En del kallar detta wrap stil som en & quot; . Kuvert wrap & quot ;
5

Ta tag i övre högra hörnet av tyget , och föra den över mitten av kudden
. 6

Ta tag i övre vänstra hörnet av tyget , och dra den över mitten av dynan. Du kan ha en liten överlappning av de vikta hörnkanterna på tidigare vikta hörn .
7

Ta tag i nedre högra hörnet av tyget , och föra den upp och över mitten av Tygplymåns . < br >
8

Dra det nedre vänstra hörnet av tyget upp och över mitten av Tygplymåns . Kanterna på de fyra vikta hörn kan inte justera. De vikta hörn kan överlappa varandra . Vik alla råa kanter under. Vikta kanter kan strykas på toppen av kudden (på en strykbräda ) till "set" tyget, om så önskas.
9

Sätt en säkerhetsnål genom baksidan av en båge, tyg rosett, tofs , eller någon annan farkost utsmyckning som du vill. Craft butiker erbjuder ett brett utbud av färdiga produkter som kan användas som dekorationer . Byt ut stiftet med lim , om du föredrar , genom att limma de vikta hörn på kudden med en limpistol . En knapp eller båge kan limmas till centrum för att dölja hörnen . Enligt MyLifetime.com , linda en kudde tar ungefär fem minuter . Emellertid kan mer tid investeras i dekorera dynan.
10

Sätt samma stift om de fyra punkterna i de vikta hörn vid dynans centrum, så den utsmyckning är på framsidan av kudden , och stiftet är dold mellan utsmyckning och tyget wrap front . Stäng säkerhetsnål. Webbplats & quot; Ginny , & quot ; i artikeln & quot ; rum för rum Makeovers : knyt en rosett Pillow , & quot ; föreslår att knyta en samordnande eller kontrasterande färg band runt kudden i stället för att använda en nålas utsmyckning .

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/pillows-throws/1012133872.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.