Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Paint & Wallpaper >> Content

Strukturerad lacker Över Skadad Gips

strukturfärg kan appliceras över gips för att dölja eventuella skadade eller defekta områden . Texturerat paint tillför en liten mängd korn och rörelse vid ytan , men kan inte alltid helt dölja brister eller skador. Färgen är oftast bara några centimeter tjockt och anses inte vara ett tungt gips . Öva på appliceringsteknik före målning den skadade gips för att se till att det är det lack du söker . Verktyg

Istället för att använda ett färgtråg , häll strukturfärg i en stor färg hink . Rör om färgen med en lång trä uppståndelse pinne när redo att apply.The färgen måste röras om ungefär var 15 minuter . Vid tillämpning av strukturfärg , använd en tjock luddig roller . De tjockare nap rullarna anger generellt på etiketten är de för att användas med strukturfärg . Dessa mäter ca 3/4 inches i längd . Ett hav svamp eller gamla chip pensel används för att applicera färg på svåråtkomligaområden , eller att måla omkretsen av gips .
Ansökan

Du ansöka mest strukturfärg avslutas med en rulle , som liknar måla en vägg . När rullande färgen på ytan , rulla i alla olika riktningar i stället för bara horisontella eller vertikala linjer . För en mer slumpmässig look , använd en fuktig havssvampeller annat verktyg för att stämpla ytan med färg . Täck de skadade gips områden med flera lager för att dölja brister .

Färgtyper

En mängd olika texturfärgerfinns på marknaden . Vissa färger har lagt grus som skapats av sand eller andra aggregat läggs i färgen . Dessa är antingen färdigblandad , eller du lägger till komponenten i färgen själv . Skapa din egen konsistens färg genom att lägga sand i vanlig latexfärg . Gemensamma föreningen blandas med latexfärg , med eller utan sand, skapar också en texturerad lack. Dessa ytor kommer att omfatta lätt skadat gips , till exempel spik pops , stötar eller ofullkomliga sömmar . Ändå kan du fortsätta att lägga märke till dessa skadade områden efter den strukturfärg har tillämpats . För fullständig täckning av skadade gips , använd en tjockare plåster appliceras med en spackel.
Ytterligare tips och tricks

öva alltid din metod på en bit kartong eller extra bit av gips . Försök inte utan praktiken först . När texturen färg har applicerats , är det svårt att ta bort utan att en bit av arbetskraft. Glöm inte att experimentera med olika färgkombinationer . För en extra touch , kan ytskikt vara färg tvättas eller färgas för extra dimension och djup . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/paint-wallpaper/1012065984.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.