Hur till Sätta fast Sprakande sprayfärg

Sprayfärg är billig och finns i ett brett spektrum av färger och utföranden . Med hjälp av sprayfärg på möbler och accenter kan spara pengar , men en felaktig tillämpning av sprayfärg kan lämna en krackelerad struktur på ytan som gör att sprayfärg att flagna . Reparera sprakande färg genom att släta ut och grundning ytan på möbler eller hem accent bit och tillämpning av sprayfärg på rätt sätt . Saker du behöver
medelslippapper
Paintbrush
Latex primer
Sprayfärg
Visa fler Instruktioner
1

Sand yta sprakande sprayat objekt , med hjälp av mellanslippapper. Flytta sandpapper i små cirkelrörelser för att ta bort den flagnande och sprakande färg och för att skapa en slät yta . Böj sandpapper för att passa in i små sprickor och hål .
2

Borsta bort det slipade objektet , med hjälp av en pensel för att ta bort skräp och damm som orsakas av slipning .
3

Paint ett tunt skikt av latex primer över ytan av objektet, med hjälp av pensel. Låt primern torka i 6 timmar. Latex primer förbereder ytan på objektet för att ta emot sprayfärg lättare .
4

Applicera ett nytt skikt av sprayfärg i ett jämnt lager , håller sprayfärg kapseln minst 12 inches bort från objektet som du sprayar . Låt färgen torka i 4 timmar.
5

Applicera en andra beläggning av sprutmålningsfärg, som tidigare, och tillåta den andra beläggningen att torka under ytterligare 4 timmar.