Hur kan jag utveckla Belysning

? Den typ av användning för din armatur hjälper till att avgöra vilken typ av ljus inhägnad för att göra . Till exempel, om du gör en lätt kapsling för under dina skåp , behöver du mer av en slimmad fodrad fixtur , istället för en skrymmande , dekorativt hölje . Armaturer omger typiskt glödlampa , sprida ljuset och lägga till en inredning inslag . Den ljusstyrka på lampan avgör också vilken typ av armatur för att göra och hur man ska tillåta en tillräcklig mängd ljus för att lysa igenom fixture.Things Du behöver
Lightbulb
Sockel
Rispapper eller frostat plexi - glas
Papper
Pencil ruler
tunna, platta pinnar : pinnar eller spett pinnar
Giftfri lim
Visa fler Instruktioner
1

Välj en glödlampa med en Edison skruv bas , såsom vissa LED , kompaktlysrör och glödlampor . Minimera långsiktiga kostnaden och besväret med att ofta byta ut glödlampor genom att välja en LED-lampa . LED-lampor har ungefär 40 gånger längre livslängd än glödlampor och lågenergilampor har om en åtta gånger längre livslängd . Använd en LED-lampa som liknar en glödlampa om du använder den i ett dekorativt område i ditt hem . Se till att den har en Edison skruvsockel som passar de flesta befintliga ljusbaser.
2

Hitta en armatur bas med en enkel träpinne som sin post och en Edison skruv glödlampa bas .

Billiga 3

Välj antingen rispapper eller tunt frostat plexiglas som kapslingen eller lampskärm material .
4

Rita storleken på ljus höljet att skala i förhållande till sin bas .

5

till en ram med användning av tunna träpinnar att göra en sida av en fyrsidig boxed inneslutning. Stack sex träpinnar in i en kvadratisk form, och överlappar sina hörn .
6

Lay två pinnar som är parallella med varandra, så att de är isär nästan samma avstånd som de är långa .
7

stapla två parallella stavar ovanpå ändarna av de två första pinnar, så att de är vinkelräta mot de första två pinnar. Limma hörnen tillsammans .
8

Stack ytterligare två pinnar vinkelrätt mot de två sista och limma alla hörn tillsammans . Upprepa detta för att skapa en annan ram . Limma två ramar tillsammans med smörgås på rispapper eller frostat plexiglas mellan dem .
9

skapa ramar för de övriga tre sidor av kapslingen .
10

Tillåt alla ramarna ' limmet torka .
11

lim alla sidor av armatur tillsammans för att bilda ett öppet kub med en öppen topp och botten .
12

Binder en snöre från varje inre hörn av den öppna kuben till en motsatt hörn för att skapa en kors stöd för att fästa lätta höljet till lampan basen . Addera

Vorherige Seite

No

Nästa artikel