Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Ljus >> Content

Hur man gör Lights Sound Aktiverad

Det finns många alternativ för att hjälpa till med den enkla uppgiften att vända lampor på och av . Ett innovativt sätt att använda ljud aktiverade växlar . Detta tillåter användare att aktivera belysningen på eller av med ett enkelt snäpp på fingrarna , klappa i händerna eller ett talat kommando . En typisk strömbrytare avslutar manuellt en elektrisk krets för att sätta ett ljus på och bryter att manuell anslutning till släcker belysningen . Ett ljud aktiverad omkopplare använder ljudvågor istället för fingret för att utlösa process.Things Du behöver
Ljud aktiverad omkopplare ( koppla in , switch ersättning , eller takmonterad ) katalog Skruvmejsel , platt blad
Avbitartång
Wire strippor
Wire nötter
Visa fler Instruktioner
koppla in switchar
1

Stäng av ljuskällanoch koppla ur den från eluttaget . < br >
2

Anslut ljudet aktiverad omkopplare i eluttaget . Addera 3

Anslut din ljuskälla i ljudet aktiverad omkopplare .
hårdkodade Växlar
4

Vrid brytaren av för rummet du arbetar i. Se till att strömmen är avstängd till ljuskällan kommer du att arbeta med genom att sätta strömbrytaren i läge "på" .
5

Ta bort täckplattan på väggmonterad strömbrytare om det är det du byter ut. För monterade tak ljud aktiverade strömbrytare , ta bort locket och monteringsskruvararmatur du byter ut.
6

Dra i spaken eller takmontering enhet ur lådan det säkrades i. < br >
7

Lossa polskruvarna på den gamla strömbrytare och klipp nakna ändar av kabeln . för takmonterade enheter skruva ledningsmuttrarna på den gamla takmonterad armatur .
8

Skala de avskurna trådarna tillbaka ca 1/4 tum och bifoga dem till det nya ljudet aktiverade väggmonteradströmbrytare . För monterade tak ljud aktiverade växlar , använda nya tråd nötter för att ansluta de befintliga kablar till pigtail ledningar på strömbrytaren .
9

Sätt väggmonterad strömbrytare eller takmonterad brytare på plats och säkra med skruvarna tillhandahålls .
10

Vrid brytaren för det rummet igen och testa lamporna . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/lighting/1012064913.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.