Hur man gör en inbunden bok lampa

En trave böcker gör en intressant lampa . Använd en bunt med gamla böcker i ljusa färger med en kort trumma nyans för att göra en färgglad lampa i ett modernt vardagsrum . Använd antik utseende böcker med en ecru nyans för att göra en lampa för ett bibliotek . En trave barnböcker gör en stor säng läslampa för ett barns room.Things du behöver
Lampsats ruler
Borra
Forstner borr
Stora klämmor
Spade borr bit
Pencil
Lampskärm
Visa fler Instruktioner
1

Mät diametern på det bredaste montering på röret som håller sladden i lampan satsen . Du måste borra hål genom böckerna något bredare än denna montering .
2

Borra genom locket med en Forstner borr i önskad storlek . Borra hålet i mitten av locket . Addera 3

Kläm omslagen i boken tätt tillsammans för att hålla sidorna fortfarande . Använd en spade borr i samma storlek som den fostner borr för att borra igenom sidorna . Växla tillbaka till fostner bit att borra genom den andra luckan .
4

Stapla den första bok på den andra som du vill ha dem staplade i lampan . Du kan stapla böcker prydligt eller slumpmässigt . Stick en penna i hålet och ringa runt för att markera den önskade placeringen av hålet i den andra boken . Borra hålet i den här boken som du borrade hålet i den första boken . Fortsätt att borra böcker tills trave böcker är önskad höjd .
5

Kör metallrör för sladden genom trave böcker , och montera lampan enligt kit instruktioner .

6

Lägg till en lampskärm som passar stilen på din lampa . Addera