Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Vad är meningen med Foyer

? Foajén är farstun till ditt hem . Det är det första rummet som besökare och familjemedlemmar möter när de kliver in genom ytterdörren , och därför är det din första tillfälle att presentera din utsmyckning stil . Beroende på klimatet i ditt område och din familj aktiviteter , kan foajén också vara en mycket funktionell utrymme . Funktionell Foyer
p Om dina familjemedlemmar och besökare komma in oftast hemmet genom ytterdörren , bör din foajé vara funktionell och snygg . Placera en stor vas i ett hörn för att fungera som ett paraplyställ . Placera en klädhängare i ett annat hörn , om det finns plats , eller installera krokar på väggen så att du snabbt kan hänga upp kappor, jackor, halsdukar , väskor och hattar . Placera en liten , diskret bord vid sidan av en vägg och satte flera korgar på den för att hålla nycklar och reservdelar förändring .

Foyer Färger

Välj en färg nyans som kompletterar den angränsande rum , men var inte rädd för att lägga till små mängder av dramatiska färger . Om gropen grann en liten foajén är målad mörkblå , till exempel måla foajén ljust gul att lägga till en explosion av komplementfärg . Glöm inte att insidan av ytterdörren är en del av foajén inredningen ; måla den för att matcha foajéväggarnaför en dämpad look , eller måla den i en kontrasterande färg för en djärvare stil .
Belysning

foajén behöver angenäm belysning som kompletterar inredningen och gör det möjligt att se sin väg in och ut genom ytterdörren . Häng upp en stor, formell ljuskrona i en foajén med ett högt tak för att dra nytta av utrymmet. Undvik taklampa i en foajé med ett lågt tak ; de sannolikt kommer att kasta hårda skuggor . Lägg till omgivande ljus för att en liten foajén med snygga vägg lampetter ; hänga en spegel för att reflektera ljuset runt området .
Foyer Flooring

Använd foajén golv till visuellt bly gäster till resten av ditt hem . Installera trägolv plankor framifrån och bakåt så att längderna är vinkelrät mot den främre väggen , eller lägga ner en randig område matta med ränderna " pekar " mot det rum du vill styra gäster till . Eftersom även de största foajén sannolikt är liten i förhållande till andra rum i ditt hem , kan du frossa i lyxiga golv , såsom marmor , för utrymmet . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/home-design/1012064381.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.