Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Heminredning >> Content

Hur man gör en Queen - Size Gavel Från dörrar

Om du vill att din säng för att göra en storslagen uttalande , dörrar använder för att skapa en stor sänggavel . En lång , ståtlig huvudgavel gjord med vackert målade dörrar kommer att lägga höjd och stil , vilket gör din queen size-säng look passar för en kung . Återvinn din gamla dörrar efter ombyggnad , eller plocka några upp på en bärgning gård eller hem förbättring butik försäljning . Med ett lager färg och rätt hårdvara , du förvandla ditt sovrum till en kunglig suite.Things Du behöver
Måttband
Skruvmejsel
Dukar
Paint skrapa
Dammask < br > Skyddsglasögon
Medium - grit sandpapper
Wood filler
Kitt kniv
Fine - slippapper
penslar eller färg rullar
Paint pan
måla omrörare
Latex primer
Latex måla
Stencil kit ( tillval ) katalog Nivå
1 monteringsdetaljer kit per dörr
Borra
Visa fler Instruktioner
1

Mät bredden på din säng . Standard queen size madrasser är 60 inches bred , men den verkliga bredden på din säng kommer att bero på vilken typ av ram eller plattform du använder.
2

Välj dörrar med samma bredd och höjd som , när bredder adderas , överstiga bredden på din säng . Framdörrarna är vanligtvis 36 inches bred . Två räcker för de flesta sängar , men var inte rädd för att rada upp tre eller flera smala dörrar . Addera 3

Ta bort all hårdvara från dörrar och torka av dem med en fuktig trasa . Om du fick dem från en bärgning gård , skrapa någon peeling eller blåsor måla utanför dörrarna . Sätt på dammfiltermask och skyddsglasögon . Sand dörrarna med ett medium - slippapper . Torka dem rena med en fuktig trasa .
4

Fyll alla hål, tapphål , bucklor och /eller urgröpningar i dörrarna med en trä filler med hjälp av en spackel . Låt träet filler torka enligt etiketten riktningar .
5

Sand dörrarna släta med ett finkornigt sandpapper . Torka av med en fuktig trasa .
6

Prime dörrarna och måla dem i önskad färg med hjälp av latexprodukter. Om dörrarna har paneler , överväga att måla dem en kompletterande färg eller stenciling en design i panelerna . Låt färgen torka i minst 24 timmar .
7

Center dörrarna , sida vid sida med inget utrymme i mellan , bakom din säng . Använd en nivå för att säkerställa att de är raka och justera vid behov . Montera dörrarna med hjälp av fästen avsedda för speglar eller tunga ramar , enligt tillverkarens anvisningar med hjälp av lämpliga verktyg .
8

Sätt din säng på plats , flytta huvudet så nära dörrarna som möjligt . < br > Addera
från:http://hem.98905.com/home-design-decor/home-decor/1012062311.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.