Lägga Bokhyllor på sidan av en Armoire

Med takten i samhället blir snabbare och snabbare , allt, även heminredning måste matcha den takt . Även de dagar enda funktion möbler är inte över , är multifunktionella möbler blir mer och mer vanligt . Till exempel , soffbord , bänkar, sängar och andra objekt med inbyggda lådor och förvaring finns i överflöd i hemmen , vilket gör det lättare att organisera dina ägodelar . Men det finns ingen anledning att du inte kan konvertera ett objekt, t.ex. en armoire till att bli ännu mer multifunktionella då den ursprungligen var avsedd att vara . Till exempel kan du installera bokhyllor längs ena sidan av en armoire.Things du behöver
Måttband
2 bokhyllor
4 små L - fästen
Handhållna borr
Skruvar , rund leds , 1 tum lång
Visa fler Instruktioner
1

stå på sidan av armoire som du vill installera bokhyllorna på . Mät bredden på denna sida och höjd. Inköps bokhyllor som är längre än 3 meter hög och inte bredare än bredden på armoire . De bokhyllor kommer att gå hela vägen till marken , men när ovanpå varandra , i allmänhet inte bör överstiga den totala höjden på din armoire .
2

Vänd en bokhylla över att exponera botten . Borra ena änden av L - fästen längst till höger undersida och längst till vänster undersidan med en handhållen borr och skruvar . Använd rundan hövdade skruvar som är 1 tum lång .
3

Vänd den andra bokhyllan så den övre panelen är upprätt . Borra ena änden av L - fästen längst till höger övre sida och längst till vänster ovansidan med en handhållen borr och skruvar .
4

Placera den sista bokhyllan du borrade vinkeljärn i mot armoire , vidrör golvet . Borra den andra änden av den L-fästen direkt i armoire .
5

Prop den andra bokhyllan direkt ovanför botten en och borra den andra änden av den L-fästen direkt i armoire .

6

Borra baksidan av denna topp bokhyllan direkt i armoire genom att borra skruvarna i det övre högra och vänstra hörn . Addera