Hur Montera Torkade blommor

Du kan montera torkade blommor i en bildram , på en hemmagjord gratulationskort eller i en 3 - pärm . Du kanske vill hålla blommor av sentimentala skäl - som ett bröllop bukett - eller bara för att spela in de typer av blommor du finns i ett visst område . Några av de blommor som ser bäst efter montering är prästkragar, pelargoner , kosmos och lejongap . Du kan också montera blad och grönska som löv, murgröna och olika arter av ferns.Things Du behöver
Torkade blommor
affisch ombord eller tagg ombord
allrengöringsmedel vitt lim
Stora nötter eller bultar
Rensa kontakt papper
Sax
trä hantverk stick
Visa fler Instruktioner
1

Ordna torkade blommor och grönska på affischen ombord eller tagg ombord . Det är nödvändigt att hitta ett arrangemang som du vill innan du limmar . När du limmar ner blommorna , kommer du inte att kunna ändra arrangemanget . Försök att placera blommor på toppen av grönska .
2

Limma ner blommor och grönska i de exakta positioner du vill . Alla lim som sipprar från under blommorna torkar klart . Addera 3

Placera tunga muttrar eller bultar på hörnen av blommor och grönska . Detta håller blommorna på plats medan de torkar .
4

Låt limmet på de torkade blommorna torka i 24 timmar .
5

Klipp ut en bit kontakt papper 1 tum större - på varje sida - . än affischen styrelse eller tagg ombord
6

Skala tillbaka från kontakt papper och centrera den över affischen styrelse . Lägg kontaktpapperöver de torkade blommorna , när du lägger ner det inte plocka upp den igen. Du kommer att slita de torkade blommor och grönska .
7

Gnid över kontakt papperet med den sida av ett trä hantverk pinne . Detta kommer att säkerställa att du inte har några luftbubblor i ditt arrangemang .
8

Vik överflödigt kontakt papper över baksidan av affischen styrelse eller tagg ombord . Addera