Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> Floral Designs >> Content

Fall Blom Projekt

Höstsäsongen erbjuder många alternativ för att skapa blomsteruppsättningar . De rika färger och intressanta texturer kan du kombinera en mängd olika material i displayer som varar hela säsongen . Du kan använda färsk , silke eller torkade blommor och bladverk som t.ex. solrosor , kaveldun , krysantemum , gullris och eklöv . Säsongens frukt ger en extra nivå av överklagande . Cornucopia arrangemang

cornucopias är en populär falla blomsterarrangemang runt Thanksgiving . Ett ymnighetshorn är en hornformadkorg som ligger på sidan och är prydd med lager av blommor, blad och frukt som symboliserar överflöd . För att skapa denna look , ordna längs botten av korgen några långa blomma och blad stjälkar såsom ekblad , vete eller nigella skida . Lägg lager av kortare stjälkar av rosor , att rölleka eller statice ovanpå skapa en skiktad utseende . Lägg vindruvor , pumpor eller liten squash nära toppen av öppningen för en riklig utseende .
Autumn Leaves Krans

Kransar av äkta , silke eller torkade höstlöv ger ditt hem med rustik känsla av säsongen . Använd grapevine , halm eller skum krans former som bas . Lägg ett lager av mossa för att täcka krans bas eller låta delar av halm eller grapevine att kika igenom dekorationer . Smycka kransen med lager av höstens ek , lönn eller björklöv , vallmo skida och kottar . Avsluta krans med en samordnande band att slutföra hösten look .
Pumpa Punkten

Krydda din middagsbordet med en ny blomma mittpunkten arrangerade i en pumpa . Välj en låg , rund pumpa som sitter plant på bordet ytan , skär av toppen på pumpan och ihåliga centrum så det fungerar som en vas . Arrangera en bukett snittblommor och grönska såsom rosor , hedblomster , krysantemum , aster , klot amaranth , ljung , eukalyptus eller lavendel i pumpan . Du kan använda blomsterskum i centrum av pumpa eller ett rutnät av vattentät , klar blommor band över det bästa för att hålla och åtskilja stjälkarna . Intressanta squash gör roliga blommiga behållare i stället för pumpor också.
Rustic Pan Arrangemang

Istället för att kasta bort de gamla metall bakning kastruller och gelatinformar, förvandla dem till blommiga behållare . Använd torkade eller siden rosor , cockscomb eller solrosor i nyanser av gult , orange och rött för att skapa en säsongs arrangemang som är härlig för både hem och som en gåva . Fyll behållaren med torr blomsterskum till inom en tum av kanten och täck med ett tunt skikt av mossa. Placera blommorna i behållaren så att de sitter med sidorna vidrör . Du kan bilda ett mönster av färger eller slumpmässigt sprida färgerna i hela behållaren . Blommorna bör sträcka sig ungefär en tum ovanför toppen av kokkärlet. Detta arrangemang fungerar även med tunna blad gräs , vete och nigella skida . Addera

från:http://hem.98905.com/home-design-decor/floral-designs/1012061569.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.