The Pros av Porslin

Porslin kakel är ett mycket populärt val av kakel . De är först pressas under 6,000 pounds per kvadrattum av tryck och sedan bakas i ugnar vid 2.200 grader Fahrenheit . Denna process är betydligt mer extrem än de metoder som används för att göra andra typer av plattor . Detta ger porslin en rad olika egenskaper som har gjort det mycket populärt . Hållbarhet

Porslin är mycket hårdare och tätare än andra typer av plattor . Jämfört med andra brickor , innehåller porslin mindre lera och mer av mineral som kallas fältspat . Detta ökar porslin uppehåll styrka , vilket gör den extremt tålig och resistent mot repor , flisning och bryta . Denna hållbarhet gör också porslin resistent mot hårdare rengöringsmedel och tyngre laster . Således är porslin vanligen används på offentliga platser som är starkt trafikerade områden .

Estetiskt tilltalande

Porslin kakel kan användas dekorativt och öka estetik alla rum. Detta beror främst på det stora utbudet av färger, texturer , mönster och stilar som finns tillgängliga . Vissa mer avancerade porslinsplattor är även gjort för att se ut som natursten , granit , skiffer , travertin , kalksten , marmor , kvartsit , terrakotta och även vissa träslag och metaller . Detta gör att designers och husägare att använda porslin kakel golv för att betona praktiskt taget alla designschema .
Vattenabsorption

porslinsplattor har också en låg vattenabsorption takt . Detta gör dem perfekta för miljöer som ständigt utsätts för vatten , till exempel badrum, kök eller uteplatser . Denna låga utnyttjandegraden ökar också totala luftkvalitetengenom att inte insupa kemikalier rengörs. Dessutom gör porslinsplattor är mindre benägna att färga och lättare att rengöra den låga utnyttjandegraden .
Underhåll

Porslin är extremt lätt att underhålla . Inledningsvis porslinsplattor måste förseglas och gjutas vid installation . Men , det finns inget långsiktigt underhåll förutom att rengöras med en mopp och alla ändamål renare . Regelbunden rengöring tar bort smuts och sot , upprätthålla finish och utseende av porslinsplattor . På grund av det begränsade underhåll som behövs , har porslin på senare tid blivit ett populärt val för golv i bostäder . Addera