Home & Garden >> Hem Trädgård >> Home Design & Decor >> faux Finishing >> Content

Hur man konstruerar en hemlig Attic Dörr

Dölja en vindsdörrenför att hålla det hemligt beror tungt på rummets inredning och konstruktion . Det är ganska svårt att ta bort kanterna på en takmonterad vindsdörrenför att göra den omöjlig att skilja från den omgivande plana tak . Även små förändringar i färg , form eller skuggning kommer omedelbart att avslöja den dolda dörren . Men , är den enklaste metoden för att dölja dörren mönster replikering . Med denna teknik är att du inte raderar konturerna av vindsdörren- du faktiskt replikera det i resten av taket , vilket kommer att dölja det även samtidigt vara i vanliga visningar . Detta är vad du behöver
Måttband
KLOHAMMARE eller liten kofot
Trä gjutning ( tillräcklig mängd för taket storlek ) katalog Molding naglar
Rökdetektor
Eye- bult < br > 3 -fots rep
Visa fler Instruktioner
1

Mät måtten på vindsdörren med måttband .
2

Ta bort alla gjutning som omger dörren. Använd försiktigt en klo hammare eller liten kofot , och undvika skador på vindsdörreneller omgivande tak .
3 Tak gjutning kan producera en elegant dekorativ effekt som inte bara kommer att dölja vindsdörrenmen kommer att skapa en fantastiska utseende

Konstruera en dekorativ rutnät av gjutning över hela taket , där var och en " låda " är exakt samma storlek som gjutning kring vindsdörren. Den gjutning kan vara vanligt remsor av trä eller elegant formade - valet är ditt . Dado järnväg ( även känd som " stol järnväg " ) eller säng gjutning kan se det bästa i taket , men diskutera dina planer med din lokala järnaffär vid val av gjutning .
4

Börja bygga rutnät genom att först utforma vindsdörrenmed gjutningen . Fäst gjutning i taket med naglarna. Den gjutning måste helt dölja klyftan mellan dörren och taket , men du bör se till att vindsdörrenhar clearance genom gjutning . Installera sedan gjutning utåt över taket , vilket gör varje " box " ser identisk med den "låda" omger vindsdörren.
5

Ta någon hårdvara ( knoppar , rep handtag , etc.) från vindsdörren. Måla någon hårdvara som inte kan tas bort ( dvs. gångjärn ) för att smälta hårdvaran i taket färg . Om vindsdörrenär helt enkelt en panel som trycks upp och ur vägen , är du färdig . Om dörren ska dras ner , gå vidare till nästa steg .
6 Ta inte bort en fungerande brandvarnare . Det skulle kunna lämna ditt hem mindre skyddade .

Ta bort " guts " av en rökdetektor . Gör så mycket tomt utrymme inne i detektorn som möjligt , men inte skadar några mekanismer som håller locket stängt .
7

Montera tomma rökdetektorn på vindsdörren, centrerad på den motsatta sidan gångjärn .
8

Borra ett öga - bult genom insidan av detektorn och in i vindsdörren. Se till att det är tätt och sitter djupt nog att locket på detektorn kan fortfarande nära .
9

Knyt repet för ögat - bult och linda repet inuti detektorn . Stäng locket för att dölja repet .
10

När du behöver släppa vindsdörren, öppna detektorn och dra ner på repet . Addera < br >
från:http://hem.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1012060211.html

Copyright © Hem Trädgård All rights reserved.