Målning Ord på en huvudgavel

Målning ord på en sänggavel är ett attraktivt sätt att visa ditt namn , favoritcitat eller fras . Även om du kan måla orden frihand , få människor har den konstnärliga talanger eller en tillräckligt stadig hand för att kunna göra detta så det ser professionellt . Förbered ytan för de målade orden gör att färgen fäster ordentligt , vilket resulterar i en mer tilltalande design . Med hjälp av rätt verktyg för detta projekt gör att du får en sänggavel med ett skräddarsytt utseende på bara några hours.Things du behöver
Stencil
Maskering eller målare tejpa
Fine sandpapper
dammvippa eller en mjuk trasa
Skum hantverk borste eller stencil pensel
akryl målar
Visa fler Instruktioner
1

Ta bort gaveln från sängen och lägg ner platt. Detta gör att du kan måla orden mer effektivt .
2

Välj en stencil som innehåller citatet du önskar eller använder alfabetet stenciler i det teckensnitt du föredrar . Addera 3

Förbered sänggaveln för färgen genom att tejpa schablonen på den plats du vill att orden . Fäst schablonen med maskering eller målare tejp . Dessa har svaga lim som hindrar dem från att skada träytan .
4

Sand de tomma utrymmena i schablonen med en vikt bit fint sandpapper . Detta möjliggör att färgen ska fästa bättre på ytan. När man målar stora bokstäver eller en offert med många ord , sand hela trä yta på framsidan av sänggaveln . Lacka hela framsidan efter bokstäverna torka helt . Om virket inte har en blank lack eller måla på det , helt enkelt damma träet är tillräckligt för att förbereda ytan .
5

Gå över schablonen noggrant med en dammvippa eller en mjuk trasa för att få bort av något slipdamm .
6

Paint i varje bokstav i orden med en skum hantverk pensel eller en stencil pensel . Använd akrylfärger i färger som kompletterar ditt sovrum inredning .
7

Vänta på de målade ord för att torka och sedan ta bort tejpen och stenciler . Addera