Hur mellan två väggreglar för att hänga en tung Bild När Bild har bara ett hängande Point

Ibland perfekt plats på väggen för en bild inte sammanfaller med platsen för en väggregel . När du behöver för att hänga en tung bild mellan två väggreglar men bilden har bara en hängande punkt, kommer den hängande hårdvara du använder vara nyckeln till din framgång . Montera maskinvara säkert och din bild kommer att stanna precis där du vill ha den på väggen , även utan en stud att förankra it.Things Du behöver
nivå
Pencil
Måttband
Borra
bild hängande krok ( med gips toggle ) katalog Skruvmejsel
Visa fler Instruktioner
1

Bestäm den plats där du vill hänga bilden . För det mest visuellt tilltalande placering , placera i mitten av bilden ungefär 60 inches från golvet . Låt en medhjälpare hålla bilden på denna punkt , och placera den nivå ovanpå bilden för att se till att det är nivån . Gör små blyertsmarkeringar på de bästa vänstra och övre högra hörnet för att markera hörnen på väggen . Ta bilden .
2

Mät bredden på bilden och dela det med två för att hitta mitten på bilden . Gör en liten blyertsmarkering mellan de två hörnmarkeringarför att markera mitten på bilden på väggen .
3

Vänd på bilden så att framsidan är vänd uppåt . Mät avståndet mellan centrumupphängdpunkten till början av bilden med måttband. Mät samma avstånd ner från mitten märke på väggen och gör en blyertsmarkering - detta är den plats där du måste installera Gips växla
4

Borra ett testhål vid hängande märket dig . placeras på väggen .
5

Placera bilden hängande krok och växla skruven på pilothålet. När du kör den växla in i gips , kommer den speciella bulten expandera sina växlar på baksidan av gips för att förankra bulten ordentligt i väggen även utan en stud . Fortsätt att skruva skruven i väggen tills krokupphängd jämnhöjd på väggen .
6

Radera blyertsmarkeringarna från väggen noggrant , men inte gnugga hårt . Gentle radering med suddgummi ska ta bort blyertsmarkeringarna framgångsrikt .
7

Häng bilden på krokupphängd . Addera