Hur att dekorera en barnkammare med delfiner

En baby plantskola är en intressant inredning utmaning eftersom du kan använda så många olika teman som inte skulle vara lämpligt för andra områden i ditt hus . Plantskolan bör ha en lekfull atmosfär samtidigt lugnande barnet och skapar en vilsam atmosfär för sömn och lek . Delfiner är bland de mest lekfulla varelser i havet , cavorting i och ur vattnet. Dekorera ditt barns dagis med en under-the - sea temat med lekfulla , vänliga dolphins.Things Du behöver
väggfärger, ljusblå , grå , vit
Roller
Paint fack
Penslar
Dolphin dekaler
Grå tjocka mattor
Plysch stora vita beanbags
Plysch delfiner och hav varelse leksaker
Toy skattkista
Ship hjul lampor
Dolphin natt
Dolphin klocka
Gungstol , blå eller grå dynor
hav varelse baby sängkläder
blå gardiner och delfiner valens
Dolphin bokhylla
Barn havs böcker
Dolphin mobil
Vattensbuller nappen leksak
Skruvmejsel
Två skruvar
Dolphin switch platta
Visa fler Instruktioner
1

måla väggarna lyser blått , och dra i vågor och bubblor med en tunn pensel och vit färg . Lägg till en lekfull delfin hoppa genom vågorna genom att måla en på väggen eller med hjälp av en stor delfin dekal som du kan hitta på ett hantverk butik . Var noga med att måla vågor över delfinen dekal .
2

Lägg ner en mjuk , grå heltäckningsmatta i barnkammaren för att plocka upp färgerna på delfiner . Lägg plysch vita bönor väskor och stora plysch blå eller grå delfin leksaker på golvet . Inkludera andra mjuka varelser som en sjöjungfru , krabbor och sjöstjärnor stoppade in i en leksaks skattkista .

3

Scatter små lampor med fartygets hjul knutna till varje bas runt plantskolan . Lägg lampskärmar med delfiner simma genom havet . Anslut en nattlampa som kastar delfin eller hav varelse skuggor på plantskolan vägg . Häng en delfin klocka på väggen , och lägg till en gungstol med blå eller grå kuddar för mamma eller pappa till rock och lugna barnet .
4

Tuck ditt barn in med ett quiltat täcke som visar block med havsdjur , inklusive delfiner , bläckfiskar , sjöborrar , sjöhästar , krabbor och fisk . Fortsätt detta tema med krubba stötfångare , hängande blöja hållare och gardiner . Lägg till ett fönster valens med en vadderad delfin i gardinerna mitten och blå sida .
5

Dekorera sidorna av en vit bokhylla med delfin dekaler och display barnens böcker om havet i bokhyllan . Häng en delfin mobil över spjälsängen , och bifoga en under-the - sea brus lugnande leksak på spjälsängen järnväg till slappna barnet . Skruva av strömbrytare plattan och skruva i en delfin strömbrytare plattan . Addera