Blå Kök Färger

Blå är en populär färg eftersom det finns så många nyanser av färgen för att dekorera. Blå öppnar upp rum och skapar en känsla av lugn . Oavsett om du vill ha ljus eller mörk , dramatisk eller pryd , är du säker på att hitta en nyans av blått som uppfyller din utsmyckning stil . Det är en av de mest mångsidiga färger , och det är den perfekta anledningen att återuppliva ditt kök med en ny stänk av blått . Denim Blå

Avslappnad och mysig , jeansblå går med moderna eller traditionella dekorera teman . Denim blå ser bra ut med markerade mönster , och det går bra med andra nyanser av blått , som himlen blå eller turkos . Para denna färg med gult för en glad stämning i ditt kök , eller matcha den med rött för en djärv och ljust utseende . Använd samordnande köksredskap, mattor , vaser och skålar för att få en känsla av enighet till ditt kök .
Turkos

Vänd ditt kök till en ljuspunkt i huset med turkos . Även i små kök , öppnar turkos upp utrymmen och ger en känsla av öppenhet . Satsa på en djärv look genom att måla antingen ditt skåp eller väggar med en ljus nyans av turkos . Balansera färgen med vitt och krom i hela era fixturer och tillbehör . Ett annat alternativ är att gå med vitt trä och föra turkos i ditt kök med ett färgat kakel backsplash , mattor och behandlingar fönster .
Cobalt Blue

Djupblå är lyxigt och glada, och du hittar den i många dekorera teman , såsom Delft och franska land . Kobolt blå glas är ett glädjande komplement till ditt kök , och de goda nyheterna är att det inte tar väldigt många bitar för att få utseendet tillsammans. En kanister set , glas eller dekorativa flaskor belysa denna look . Lergods med koboltblå design kommer att lysa upp ditt kök och lägga till det blå utan att bli överväldigande . Lägg en matta som kompletterar denna färg för att ge ditt kök en komplett finish.
Vintergröna

Periwinkle är en ljus och trevlig färg som smälter med utsmyckning stilar som sträcker sig från italienska till landet. Var djärv och lägga den på väggarna , eller använda den som en färg på en accent väggen . Klä upp dessa väggar med keramiska plattor eller antika ramar . Med vit och blank krom , skapar denna färg en enkel och skarp blick . Om du har vita väggar , hitta tapeter , mattor, bordstabletter och stolkuddarsom integrerar denna färg i ditt kök . Addera