Mönster att måla på en brevlåda

Istället för en vanlig metall brevlåda - tråkigt - eller köpa en dekorativ brevlåda som kan vara dyrt och svårt att hitta exakt det du letar efter , måla din egen brevlåda med mönster för att matcha din personliga stil . Mönster på en brevlåda hjälper besökarna identifierar ditt hem när de kommer på besök . Faux Finishing

Olika tekniker kan användas för att faux avsluta din brevlåda . En vanlig metall brevlåda kan verkar vara gjord av sten , trä eller tyg . Använd egenskaper mönster med funktionen av din brevlåda . Du kan måla en knut i trä på flaggan i din brevlåda . Om du målar din brevlåda för att likna denim , gör öppnandet av postlådan ser ut som en jeansficka.
Natur

Måla en naturmönsterpå postlådan för att spegla din omgivning . Höga träd målade runt en brevlåda till en stuga i skogen skulle vara perfekt . En strand hus kan ha en solnedgång målade på brevlådan . Du kan även måla en art mönster av en plats du älskar .

Grafiska

Grafiska mönster gör ett djärvt uttalande . Bestäm ett mönster som du vill, till exempel ränder , rutor eller till och med ett grafiskt blom . Grafiska mönster är mest dramatiska med två kontrasterande färger . Måla botten på brevlådan den ljusare färgen , dra sedan ett grafiskt mönster på toppen och fyll i med en mörkare färg . Du kan vända det mörka och ljusa färger för ditt mönster , men kommer att behöva måla flera lager av den ljusare färgen .
Tema

Använda ett tema från ett intresse eller hobby för att skapa ett e-postkonto . Var kreativ med placeringen av mönstret ; ihåg flaggan och öppning av brevlåda kan användas i mönstret. För en fisketema, måla ett mönster av båtar runt brevlådan . Passa en båt med flaggan i brevlådan . Du kan måla flaggan som ett metspö . Med hjälp av ett tema för din brevlåda visar upp din personlighet till grannar och besökare .
Allmänna tips

Innan målning på postlådan , klippa en bit papper som sveper från en sida av brevlådan , över toppen på den andra sidan. Skär ett annat papper med samma storlek och form som öppningen av brevlådan . Använd detta papper för att kartlägga dina mönster . Detta gör det lättare att avgöra om det mönster som du skapat fungerar bra på din brevlåda . Det hjälper också att eliminera misstag när du börjar måla brevlådan . Addera