Chili Pepper Kök Decorating Teman

När du letar efter inspiration för att lägga krydda till ditt kök inredning , inte leta längre än din favoritmat . I Mexiko och sydväst, har dessa mäktiga små pärlor av naturen länge hängde i hem och restauranger för hälsa och lycka . Sydvästra stil

Du kan inte komma på chilipeppar utan att tänka på sitt eget område : sydvästra och Centralamerika . Mexikanska och spanska - inspirerade sydvästra inredning bygger till stor del från naturliga material som rustikt trä , ridit ut läder , jordnära lera och järnsmide . Välj din palett från öken färger som rika röd- bruna, sandiga gul , turkos och bränd orange . Du kan förbättra ditt kök med en välvd farstun , en spansk stil kaklat mosaik backsplash , en terrakotta klinkergolv och mexikansk keramik. Lägg till en torkad chilipeppar krans hängande från taket , eller sätta en chilipeppar krans på väggen .
Hot och Spicy

Du behöver inte ta chilipeppar så bokstavligen i din inredning systemet . Låt intensiteten i chilipeppar vara den grund på vilken du bygger ditt drömkök . Kontrast svart, elegant granit , polerad svart skåp och vitvaror på kritvita väggar genom att kasta i stänk av den djärva rött i inredningen för att dra uppmärksamhet : en röd vas , duk eller overhead lampskärm . Istället för vanliga krukväxter , placera en chili peppar i fönstret . Linje flytande , polerade svarta hyllor med burkar av inlagda och konserverade paprikor och smaksatta salsor .
Garden Theme
p Om du älskar växande paprika att laga mat med , ta med att passionen i köket . Måla ditt kök en ljus och luftig färg, som citrongul med rena vita accenter och skåp . Raid trädgården butik för kök inredning : blomkrukor att hålla redskap eller en kratta huvud att hänga upp och ner som krokar för dina spatlar och matlagning skedar . Skiva en chili ner i mitten vertikalt , och du har en egen " gummistämpel " som tillhandahålls av naturen . Doppa den skurna sidan av chili i färgen , och tryck fast den på väggen för att skapa en gräns eller en accent väggen . Hitta en charmig gammal metall durkslag , sprayfärg det vitt och fyll den med paprika , vitlök och färska örter för en tabell mittpunkten .
Chili Pepper Merchandise
p Om du ' re inte kan ändra dina skåp, diskar , golv och vitvaror , kan du ändå inreda ditt kök i en chilipeppar stil bara genom att lägga till tillbehör. Kärleken till chilipeppar har inspirerat många olika kök inredning objekt märkta med den söt paprika . Köp en chilipeppar klocka , hänga chili peppar plattor eller serveringsbrickor på väggen och få chilipeppar cookie burkar för att visa på disken . Drapera ditt bord med en duk med paprika , eller köpa bakning rätter formade som paprika. Addera