Hur att dekorera ett luftskepp Steampunk Sovrum

Steampunk är en relativt ny subgenre av science fiction som kombinerar element av viktoriansk design, teknik , massor av redskap , ångkraft och . ofta. alternativa historia presentationer . Steampunk luftskepp är generellt luftskepp och ballonger med en blandning av futuristiska element och gammaldags design . Dekorera ett sovrum i luftskepp steampunk genom att kombinera viktorianska inslag , secondhand fynd , massor av metall och kugghjul, och mönster som har en futuristisk look . Steampunk lämpar sig för en mycket personlig, kreativ look med några strikta regler eller element , bara en allmänt fantasifull , mekanisk och fantasy stil . Saker du behöver
Koffertar , finner secondhand
Bokhylla
inbundna böcker
Antika klockor
mörka möbler
Kartor och affischer
Bedding
Rolltop skrivbord
Antique stol
Visa fler Instruktioner
1

Skura secondhand butiker för läder ångfartyg trunkar , gammaldags kameror, kikare och navigationsutrustning , och allt med mycket metall som ser gammaldags . Använd trunkar för lagring och visa andra objekt på hyllorna .
2

Fyll en bokhylla med gamla inbundna böcker . Använd antika klockor som bokstöd . Addera 3

Välj möbler i mörkt trä . Mässing eller koppar trim är populär i steampunk .
4

Häng gamla kartor på väggarna tillsammans med affischer med steampunk bilder.
5

Pick sängkläder på en dämpad , neutral palett . Brun , grädde , mörk röd och svart är vanliga i steampunk . Sammet och satin har en viktoriansk känsla .
6

Skriv ut räkningar eller studera på en rolltop skrivbord . En antik stol är den perfekta steampunk följeslagare .
7

Häng en styrbar eller steampunk luftskepp modell från ditt tak . Addera