Smakfulla objekt att göra för kök

Enkla köks hantverk vända en arbetsyta till en personlig stil uttalande . Använd smarta idéer för att göra praktiska och attraktiva objekt som är helt original . Upphittade föremål , saker från naturen , dekorerade redskap , vände skräp till skatter - allt kan definiera en väl utformad kök och glädja kocken och besökare som använder utrymmet . Inramat Svarta tavlan

En oversize frame från en sparsamhet butik har konsten att livsmedelslistan, viktiga påminnelser och unga Picassos tidiga insatser när du fyller den med svarta tavlan färg . Måla ramen för att komplettera köks färger och markera dess inne mätningar på väggen . Måla det markerade området med svarta tavlan färg . När färgen är torr , montera ramen över tavlan , och fäst den på väggen . Håll några bitar av färgad krita på den nedre kanten av ramen , och klottra bort när inspirationen slår till .
Clamshell Soap Dish

En stor halv mussla eller abalone skalet gör en ren , naturlig tvålkopp för disken bredvid diskhon . Återanvänd en gammal souvenir skal , eller be en lokal fiskmarknad för att spara ett par stora mussla skalhalvorför dig . Jaga för en jämn flat sten att passa innanför skalet . Skrubba skalet , placera den platta stenen på den och ställa tvål skålen på disken . En tvål som passar i skålen sitter på stenen och hålls ur allt vatten som droppar ner i skalet .
Köksö

en cast - off arbetsbänk blir en köksö med en platta av klar plywood och några vinkel hängslen . En gammal arbetsbänk räddas från fastighetsnära trash får eventuella ojämnheter slipas och låg glans lack för att underlätta rengöringen . En bordsskiva av 1 1/2-tums plywood får plats på arbetsbänken för att få en bekväm arbets ö , och lådor och hyllor för förvaring av redskap , apparater och stora grytor . Om träskiva sträcker ut en sida så långt att två höga stolar för att dra upp till det , kan ön vara en lunch eller frukost bar också. Lägg till ett par dekorativa vinkel hängslen för att stödja den förlängda delen av ön . Stain eller måla toppen, och ge den flera högblank skyddande lager av polyuretan .

Country Kitchen Muggar

Skapa samordnade lands muggar att hänga på en trä mugg rack och lysa upp disken . Trace enkla husdjurs former som en gris , en ko och en tupp . Klipp ut formerna , beskriva dem med ett tunt markör på papper - backed kontaktpapper, och använda en kniv för att skära längs formen konturer. Ta siffrorna från kontaktpapperoch kassera . Ta ut papperet backade bort resterande ramen , och montera självhäftande kontakt på en mugg . Fyll i djurformmed en solid färg tål maskindisk färg . Följ tillverkarens anvisningar för att låta färgen torka efter noggrant ta bort kontaktpapper. Addera