Hur Häng en Kimono på en Wall

Det japanska ordet " kimono " ursprungligen översatt till " kläder " eller " något att ha . " Idag den hänvisar till ett specifikt traditionellt plagg i den japanska kulturen . Den kimono har burits av män, kvinnor och barn eftersom det åttonde århundradet . Tyget är ofta siden eller en syntetisk tryckt med färgglada mönster . I tjugoförsta århundradet Japan , är kimonon bärs endast vid speciella tillfällen . Kimonos kan visas på en vägg för att lägga till ett intressant dekorativt element till dina room.Things Du behöver
Kimono
Måttband
PVC-rör , 1 "diameter
Hacksaw
bomull vadd
Sax
vit tråd
siden eller bomull vit sladd , 1/4 "diameter
Pencil
Hammer
spik , 1 "
Visa fler Instruktioner

1 kimonon har en "T "-form.

Sprid kimono på ett plant underlag , så att hylsorna är förlängda och bildar en "T "-form. Mät avståndet mellan kanten på en kimono hylsan till den andra hylsan . Använd en bågfil för att skära en 1 -tums PVC-rör 1/2 tum kortare än denna mätning.
2

skär en remsa av bomulls quiltvadd som mäter längden av röret. det bör vara bred nog att svepa runt röret en gång . Vind vit tråd runt vadd för att fästa den på röret . Knyt ändarna på tråden . den batting ger ett halkfritt och skyddande yta att hänga kimono .
Billiga 3

Skär en 18 - tums längd av vitt siden och bomullsband . Knyt ena änden av sladden 3 inches till höger om mitten av röret och säkra den med en dubbelknut . Knyt och dubbelknutden andra änden av sladden 3 inches till vänster om mitten av röret .
4

Bestäm var du vill hänga med kimono på väggen . Markera en plats på väggen med en penna ca 2 1/2 inches ovanför den punkt där centrum av kimono s halsen kommer att bli. Sätt in en spik i en vinkling på märket .
5

Sätt i vadderade röret genom ärmarna på kimonon . Det framsidan eller baksidan av plagget kan stå inför dig ; visa sido med den mest utsmyckning. Justera plagget så att den hänger rakt .
6

Slip sladden över nageln för att hänga kimono . Addera